تعداد بازدید : 228 - تاریخ خبر : شنبه 5 اسفند 1396 - 02:59
در گفتگو با یک انیماتور؛
«جم شید» اسطوره ای خاکستری است

کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، معین صمدی کارگردان و تهیه کننده انیمیشن«جم شید» در کارگاه آموزشی هفته انیمیشن دانشگاه صدا و سیما گفت: این انیمیشن کوتاه یازده دقیقه ای براساس کاراکتر«جم شید» از اسطوره های شاهنامه فردوسی ساخته شده و فاقد دیالوگ بوده و در قالب تصویر و موسیقی روایت می شود.

وی افزود: انیمیشن«جم شید» از4 اپیزود تشکیل شده است، قسمت اول پادشاهی جمشید، قسمت دوم ساخت بنای استوار برای نجات حیوانات و مردمان از طوفان، قسمت سوم ساخت تخت و رفتن بسوی خورشید و پایان دادن به زمستان، به این معنا که با قرارگرفتن تخت جمشید بر روی زمین، روزگار نو و بلکه نوروز به یادگار ایجاد شد. اپیزود چهارم نیز مرگ جمشید است، مرگ یا گناهی که به خاطر غرور دامن او را می‌گیرد و پایانی تراژیک را رقم می زند.

این فیلم ساز جوان که فارغ التحصیل هنرستان صدا و سیما است، ادامه داد: انیمیشن«جم شید» در چندین جشنواره آماتور خارجی مانند جشنواره انیمیشن فرانسه، آمریکا و یونان شرکت داشته و جوایزی هم به خود اختصاص داده است.

صمدی با ابراز ناخرسندی از حمایت نشدن هنر انیمیشن سازی گفت: تولیدات انیمیشن ایرانی در خارج از کشور بهتر از داخل دیده و مورد بررسی قرار می گیرد. برای نمونه فرآیند مطالعه تا ساخت انیمیشن«جم شید» هفت سال طول کشید و تقریبا 80 میلیون تومان هزینه برد در حالیکه حتی 15 میلیون تومان هم بازگشت مالی نداشته است.

نمایش این فیلم کوتاه در روز نخست هفته انیمیشن با اقبال و استقبال قابل توجه هنرمندان و دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.