تاریخ خبر:‌جمعه ۴ اسفند ۱۳۹۶ - بازدید:‌۶۲۷
هفته انیمیشن دانشگاه صدا و سیما از 5 تا 9 اسفند برگزار می شود

دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این مراسم سومین سالی است که با برنامه ریزی کانون هنرهای دیجیتال دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود و حضور برای دانشجویان و هنرمندان علاقه مند آزاد است.
در این هفته علاوه بر نشست های تخصصی با موضوع گرافیک، پویانمایی و هنرهای دیجیتال، نمایش آثارهنری دانشجویان دانشگاه صدا و سیما نیز در قالب کارگاهی به نمایش گذاشته می شود.

کنداکتور برنامه های هفته انیمیشن به شرح ذیل است.

انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.