تعداد بازدید : 208 - تاریخ خبر : جمعه 4 اسفند 1396 - 10:09
هفته انیمیشن دانشگاه صدا و سیما از 5 تا 9 اسفند برگزار می شود

دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این مراسم سومین سالی است که با برنامه ریزی کانون هنرهای دیجیتال دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود و حضور برای دانشجویان و هنرمندان علاقه مند آزاد است.
در این هفته علاوه بر نشست های تخصصی با موضوع گرافیک، پویانمایی و هنرهای دیجیتال، نمایش آثارهنری دانشجویان دانشگاه صدا و سیما نیز در قالب کارگاهی به نمایش گذاشته می شود.

کنداکتور برنامه های هفته انیمیشن به شرح ذیل است.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.