تعداد بازدید : 306 - تاریخ خبر : چهارشنبه 2 اسفند 1396 - 03:42
دانشگاه صدا وسیما برگزار می کند؛
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه رسانه ملی

نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.

نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مسئول برگزاری المپیاد ورزشی دانشجویی گفت: دراین المپیاد 6 دانشگاه از جمله علم و صنعت، امام صادق(ع)، امام حسین(ع)، دانشکده دین و رسانه قم، دانشگاه آزاد واحد تهران غرب و به میزبانی دانشگاه صدا و سیما حضور دارند. این رقابت ها از 13 بهمن ماه آغاز و تا هفته پایانی اسفند ادامه خواهد داشت.

محمد آقایی افزود: در رشته والیبال شاهد حضور 7 تیم هستیم که تیم والیبال دانشگاه صدا و سیما تحت عنوان تیم شهید حججی در مقابل حریفان خود خیلی خوب ظاهر شده و نتایج بسیار خوبی را کسب کرده است. در روزهای آتی تیم های فینالیست والیبال مشخص می شوند. مسابقات والیبال با حضور آقای علی نیکنام، رئیس هیئت والیبال جنوب شرق تهران و داور بین المللی این رشته برگزار می شود.

وی حضورآقای مارکلایی داور بین المللی مسابقات کبدی را در این المپیاد مغتنم برشمرد و گفت: رقابت های کبدی با حضور 6 تیم ا موفقیت برگزار شد و در نهایت تیم سیمرغ به مقام قهرمانی این رشته دست یافت.

مسئول برگزاری المپیاد ورزشی دانشجویی ادامه داد: مسابقات تنیس روی میزبا حضور 50 ورزشکار از 6 دانشگاه و به صورت  تک حذفی برگزار شد که در پایان سعید محمدی از دانشگاه امام صادق(ع) به مقام نخست ومجتبی خلصی زاده از دانشکده دین و رسانه قم ومحمدرضا حامدی از دانشگاه امام حسین(ع) مقام های دوم و سوم را از آن خود کردند.

همچنین دررشته آمادگی جسمانی علی آزاد رتبه اول و میلاد احمدی و سیدسجاد موسوی دوم و سوم شدند. رقابت های آمادگی جسمانی با داوری حسین سعیدی قهرمان پرورش اندام کشور و داور بین المللی این رشته انجام شد.

یادآور می شود اخبار دیگر رشته های ورزشی نخستین المپیاد دانشجویی دانشگاه صدا و سیما که در روزهای آتی برگزارمی شوند نیز بزودی اعلام خواهند شد.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.