تعداد بازدید : 510 - تاریخ خبر : چهارشنبه 2 اسفند 1396 - 10:55
انتصاب در دانشگاه

رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در روزهای گذشته و در احکامی جداگانه دکتر کاظم نظری را به سرپرستی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، مهندس علی جعفری را به مدیریت تحصیلات تکمیلی، دکتر فاطمه ارتی را به مدیریت برنامه ریزی و گسترش آموزشی و مهندس پدرام کرباسیان را به مدیریت دفتر نوآوری، رشد و کارآفرینی دانشگاه صدا و سیما انتصاب و معرفی کردند.

متن احکام انتصاب به ترتیب ذیل است.

حکم انتصاب آقای دکتر نظری

حکم انتصاب مهندس علی جعفری

حکم انتصاب خانم دکتر فاطمه ارتی

حکم انتصاب آقای پدرام کرباسیان

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.