تعداد بازدید : 374 - تاریخ خبر : چهارشنبه 2 اسفند 1396 - 10:55
انتصاب در دانشگاه

رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در روزهای گذشته و در احکامی جداگانه دکتر کاظم نظری را به سرپرستی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، مهندس علی جعفری را به مدیریت تحصیلات تکمیلی، دکتر فاطمه ارتی را به مدیریت برنامه ریزی و گسترش آموزشی و مهندس پدرام کرباسیان را به مدیریت دفتر نوآوری، رشد و کارآفرینی دانشگاه صدا و سیما انتصاب و معرفی کردند.

متن احکام انتصاب به ترتیب ذیل است.

حکم انتصاب آقای دکتر نظری

حکم انتصاب مهندس علی جعفری

حکم انتصاب خانم دکتر فاطمه ارتی

حکم انتصاب آقای پدرام کرباسیان

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.