تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۶ - بازدید:‌۸۱۰
انتصاب در دانشگاه

رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در روزهای گذشته و در احکامی جداگانه دکتر کاظم نظری را به سرپرستی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، مهندس علی جعفری را به مدیریت تحصیلات تکمیلی، دکتر فاطمه ارتی را به مدیریت برنامه ریزی و گسترش آموزشی و مهندس پدرام کرباسیان را به مدیریت دفتر نوآوری، رشد و کارآفرینی دانشگاه صدا و سیما انتصاب و معرفی کردند.

متن احکام انتصاب به ترتیب ذیل است.

حکم انتصاب آقای دکتر نظری

حکم انتصاب مهندس علی جعفری

حکم انتصاب خانم دکتر فاطمه ارتی

حکم انتصاب آقای پدرام کرباسیان

انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.