تعداد بازدید : 638 - تاریخ خبر : چهارشنبه 2 اسفند 1396 - 10:55
انتصاب در دانشگاه

رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در روزهای گذشته و در احکامی جداگانه دکتر کاظم نظری را به سرپرستی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، مهندس علی جعفری را به مدیریت تحصیلات تکمیلی، دکتر فاطمه ارتی را به مدیریت برنامه ریزی و گسترش آموزشی و مهندس پدرام کرباسیان را به مدیریت دفتر نوآوری، رشد و کارآفرینی دانشگاه صدا و سیما انتصاب و معرفی کردند.

متن احکام انتصاب به ترتیب ذیل است.

حکم انتصاب آقای دکتر نظری

حکم انتصاب مهندس علی جعفری

حکم انتصاب خانم دکتر فاطمه ارتی

حکم انتصاب آقای پدرام کرباسیان

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.