تاریخ خبر:‌یکشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۸ - بازدید:‌۵۳۶
انتصاب دکتر ساعی به ریاست دانشگاه سوره

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی دکتر محمدحسین ساعی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما را به ریاست دانشگاه سوره منصوب نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی مسئولیت راه‌بری دانشگاه سوره را به دکتر محمدحسین ساعی سپرد.

ساعی که از سال ۱۳۹۱ عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیماست، پیش از این رئیس دانشکده ارتباطات و رسانه این دانشگاه بوده است.
معاون پژوهشی دفتـر مـطالعـات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها، عضو شورای علمی‌گروه فرهنگ و دین پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، قائم مقام مرکز افکارسنجی و رصد فرهنگی، معاون پژوهشی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی‌برخی از فعالیت‌های این مدیر دانشگاهی و صاحب تالیفات علمی‌پژوهشی است.

نحوه ﭘﺬﯾﺮش و مراجعه معرفی شدگان کد 23 رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن سراسری سال 1398 جهت انجام مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)
با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.