تاریخ خبر:‌یکشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۰۹۴
تبریک به استادان گرامی

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه «دانشیاری» ارتقاء یافتند.به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما  آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به پاس سالها پژوهش و تدریس و تلاش مستمر علمی در این دانشگاه به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافتند. این موفقیت و خبرخوش موجبات خرسندی اعضای خانواده دانشگاه صدا و سیما را فراهم نمود. ضمن عرض تبریک به مناسبت این توفیق الهی، از درگاه خداوند متعال سرافرازی در تمام عرصه‌های علمی را برای ایشان آرزو می نماییم.

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)