تاریخ خبر:‌دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۲۴
با اینستاگرام دانشگاه صدا و سیما همراه شوید

همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه شامل تصاویر مربوط به پیام ها، رویدادهای علمی و پژوهشی و اخبار دانشگاه صدا و سیما، دانشکده‌های تولید رادیو و تلویزیون، فنی و مهندسی رسانه، هنرهای دیجیتال، ارتباطات و دانشکده دین و رسانه می‌شود.

با اینستاگرام دانشگاه صدا و سیما به آدرس IRIBuniversity@ همراه شوید.

عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ایام ماه مبارک رجب و میلاد موفور السّرور مولای متّقیان و بابِ مدینه علم حضرت علی بن ابیطالب (ع) مقارن و متبرک شده است.
انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.