تاریخ خبر:‌سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۰۹
تعمیر آسانسور خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه صدا و سیما

با همکاری اداره کل ساختمان و تأسیسات سازمان، آسانسور خوابگاه‌های دانشجویی خواهران و برادران دانشگاه صدا و سیما تعمیر، راه اندازی و بیمه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما آقای علوی معاون برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی این دانشگاه گفت: از جمله نیازهای مهم خوابگاه‌های دانشجویی، تعمیر و نگهداری آسانسورها بوده و هست. این آسانسورها به دلیل استفاده مستمر و فرسایش عمومی نیاز به تعویض و یا تعمیرات اساسی از جمله اتاقک، موتور آسانسور، کابل های برق، کابل های نگهدارنده کابین، سیستم هوشمند آسانسور و دیگر قطعات داشت که خوشبختانه با مساعدت و همکاری آقای مهندس قندچی مدیر کل ساختمان و تأسیسات سازمان این امر عملیاتی شد.
وی افزود: آسانسور خوابگاه خواهران دانشگاه صدا و سیما به طور کامل تعمیر و سرویس و بیمه شد. عملیات سرویس و نگهداری در آسانسورهای خوابگاه‌های برادران هم انجام گرفته و تحت بازدیدهای دوره ای قرار دارد.
علوی ادامه داد: در یکسال گذشته شاهد همکاری و تعامل خیلی خوب مدیران سازمانی با دانشگاه صدا و سیما بوده ایم و امیدواریم که افزایش این تعاملات را در سال آتی نیز شاهد باشیم.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.