تاریخ خبر:‌شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۶۲۱
طی نامه ای به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مطرح شد:
حمایت 40 نماینده مجلس از توسعه دانشگاه صدا و سیما برای مقابله با جنگ رسانه ای دشمن

چهل نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامه ای به دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن حمایت از تداوم نیم قرن فعالیت آموزشی دانشگاه صدا و سیما از او خواستند تا در برابر جنگ رسانه‌ای عظیم دشمن از توسعه و گسترش علوم، فنون و هنرهای رسانه‌ای حمایت کند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اشاره به سرمایه‌گذاری میلیاردها دلار توسط دشمنان ایران جهت راه‌اندازی صدها شبکه رادیویی و تلویزیونی و گسیل ارتش‌های سایبری به شبکه‌های اجتماعی و برپایی یک جنگ عظیم رسانه‌ای و فرهنگی علیه جمهوری اسلامی، بر ضرورت آموزش و تربیت هنرمندان و فعالان رسانه‌ای و فرهنگی برای تقابل با این هجمه‌ها و دفاع از مرزهای عقیدتی و فرهنگی کشور تاکید کردند.
امضا کنندگان این نامه با تاکید بر سابقه 50 ساله دانشگاه صدا و سیما به عنوان یکی از قدیمی‌ترین مراکز آموزش عالی رسانه در آسیا و محل تعلیم و تربیت هزاران هنرمند، فعال رسانه‌ای و متخصص فناوری رسانه در دهه های گذشته به انتقاد از اقدام معاونت آموزشی وزارت علوم جهت حذف برخی رشته های این دانشگاه در ابتدای سال 1397 پرداخته و تصریح کرده اند که در شرایط کنونی حذف رشته‌ها و یا تعطیلی این دانشگاه با هیچ منطقی سازگار نیست.
نمایندگان مردم در خانه ملت با استناد به بند 12 اساسنامه سازمان صدا و سیما مصوب جلسه مورخ 27/7/62 مجلس شورای اسلامی که بر اساس آن سازمان صدا و سیما موظف شده است به تکمیل و گسترش دانشکده صدا و سیمای جمهوری اسلامی بپردازد از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خواسته اند تا  رسماً درخصوص تداوم فعالیت قانونی این دانشگاه راهبردی تصمیم گیری و اعلام موضع نمایند تا هیچ گونه تردیدی در خصوص تداوم فعالیت این دانشگاه وجود نداشته باشد.

برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما، نمایشگر ( مانیتور) روابط عمومی حاوی اخبار دانشگاه پس از طی دوره ای آزمایشی، در سالن ورودی این دانشگاه شروع به کار کرد...