۱۴۰۱/۰۶/۲۰- ۱۷:۱۹ - مشاهده: ۱۱۶۱

اطلاعیه مهم درخصوص نحوه ارائه مدارک لازم جهت تشکیل پرونده آموزشی و دریافت کارت دانشجویی

قابل توجه تمامی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری ورودی سال 1401 دانشگاه صداوسیما

پیرو انجام فرآیند پذیرش و ثبت نام مشروط دانشجویان جدید الورود به صورت غیرحضوری (اینترنتی)، بدین وسیله به اطلاع دانشجویان ورودی سال 1401 دانشگاه صداوسیما-تهران در تمامی مقاطع می  رساند جهت تکمیل فرآیند پذیرش و قطعی شدن ثبت نام، می‌بایست برابر مفاد این اطلاعیه، مدارک موردنیاز جهت تشکیل پرونده آموزشی خود را برابر جدول زمانبندی ذیل با مراجعه حضوری به امور آموزش دانشگاه ارائه نمایند.

دانشجویان ساکن استان تهران روز سه  شنبه مورخ 1401/6/22
دانشجویان ساکن سایر استان  ها روز چهار  شنبه مورخ 1401/6/23

نکات مهم:
1)    عدم ارائه مدارک لازم به صورت کامل و صحیح در زمان تعیین شده به منزله انصراف از تحصیل در این دانشگاه تلقی شده و دانشگاه راساً نسبت به لغو پذیرش مشروط این دسته از دانشجویان اقدام خواهد نمود.
•    کلیه عواقب ناشی از وجود هر گونه نقص در مدارک به عهده دانشجو می  باشد و در هر مرحله از تحصیل مشخص گردد که اطاعات و یا مدارک ارائه شده با واقعیت مغایر است، از ادامه تحصیل دانشجو جلوگیری می  شود و حق هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت.
•    پذیرفته شدگانی که به دلایل موجه امکان مراجعه حضوری در زمان تعیین شده را ندارند، ضمن اطلاع رسانی به امور آموزش دانشگاه از طریق تماس تلفنی با شماره‌های 22168540 ، 22168643 و 22168538، روزهای یکشنبه مورخ 27 شهریور و دوشنبه مورخ 28 شهریور می‌توانند جهت ارائه مدارک به دانشگاه مراجعه نمایند.
2)    با توجه به اینکه تمامی مدارک ارائه شده به دانشگاه صداوسیما جهت تشکیل پرونده آموزشی بوده و قابل استرداد نمی  باشد، لذا موکداً توصیه می  گردد از تمامی مدارک خود (نسخه اصل)، به تعداد لازم کپی و یا کپی برابر اصل تهیه نموده و نزد خود نگه دارید.
3)    کارت دانشجویی صرفاً پس تایید مدارک توسط امور آموزش دانشگاه و با مراجعه حضوری دانشجو به مدیریت صیانت و حفاظت دانشگاه صادر و تحویل شخص دانشجو خواهد شد. بدیهی است مدارک ناقص مورد تایید قرار نمی  گیرد و کارت دانشجویی نیز صادر نخواهد شد.
•    برای دریافت کارت دانشجویی ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی یا رسید درخواست کارت ملی هوشمند دفتر پیشخوان دولت الزامی است.
4)    انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401، به صورت کلی توسط آموزش دانشکده مربوطه انجام خواهد شد. برنامه هفتگی از طریق شماره گزارش 88، در روز چهارشنبه مورخ 23/6/1401 پس از تائید مشروط ثبت نام غیرحضوری در سامانه گلستان دانشگاه صداوسیما قابل مشاهده است. شایان ذکر است برای ورود به سامانه گلستان دانشگاه در روز پنجشنبه، شناسه کاربری: شماره دانشجویی و گذر واژه: کد ملی دانشجو است.
5)    شروع کلاسها بعد از پذیرش و انتخاب واحد از روز یکشنبه مورخ 1401/6/27 و به صورت حضوری در محل دانشگاه می  باشد.
مدارک لازم ویژه دانشجویان مقطع دکتری:
1)    عکس 4×3 تمام رخ و جدید و پشت‌نویسی شده (8 قطعه)
2)    کپی کارت ملی (پشت و رو) (2 سری)
3)    کپی تمام صفحات شناسنامه (2 سری)
4)    اصل دانشنامه ﻳﺎ ﮔﻮاﻫﻲ موقت فراغت از ﺗﺤﺼﻴل به همراه ریزنمرات مقطع کارشناسی ارشد
•    لازم است دانشجویان تا تاریخ 1401/6/31 فارغ التحصیل شده باشند در غیر اینصورت در هر زمان که خلاف این مساله مشخص شود قبولی آنان لغو و برابر مقررات رفتار خواهد شد.
5)    اصل دانشنامه ﻳﺎ ﮔﻮاﻫﻲ موقت فراغت از ﺗﺤﺼﻴل به همراه ریزنمرات مقطع کارشناسی
6)    کپی مدرک تأیید شده برای استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر
7)    کپی کارت پایان خدمت یا معافیت و یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید (مخصوص برادران)
•    دانشجویان مشمول که باید از معافیت تحصیلی استفاده نمایند، لازم است پرینت تائیدیه ثبت  نام در سامانه http://services.epolice.ir را همراه سایر مدارک ارسال نمایند.
مدارک لازم ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد:
8)    عکس 4×3 تمام رخ و جدید و پشت‌نویسی شده (8 قطعه)
9)    کپی کارت ملی (پشت و رو) (2 سری)
10)    کپی تمام صفحات شناسنامه (2 سری)
11)    اصل دانشنامه ﻳﺎ ﮔﻮاﻫﻲ موقت فراغت از ﺗﺤﺼﻴل به همراه ریزنمرات مقطع کارشناسی
12)    کپی مدرک تأیید شده برای استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر
13)    کپی کارت پایان خدمت یا معافیت و یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید (مخصوص برادران)

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه