۱۴۰۱/۰۶/۱۶- ۱۱:۴۵ - مشاهده: ۱۶۶۸

مصاحبه‌های پذیرش داوطلبان سال 1401 برگزار شد.

مصاحبه داوطلبین چند برابر ظرفیت دانشگاه صدا و سیما با تلاش شبانه روزی همکاران دانشگاه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، پس از اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد و آزمون سراسری توسط سازمان سنجش کشور، معرفی شدگان به مصاحبه‌های عمومی و تخصصی دعوت شدند.
با اعلام اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون سراسری سال 1401، دانشگاه صدا و سیما با استقبال بسیار مواجه شد و 840 نفر- رشته برای شرکت در مصاحبه علمی و عمومی ثبت نام کردند. این استقبال که از نظر تعداد بیش از دو برابر آمار داوطلبان سال گذشته بود، ناشی از افزایش ظرفیت چند برابری معرفی داوطلبان از سوی سازمان  سنجش و تبلیغات گسترده در شبکه‌های سراسری و استانی برای پذیرش دانشجو در دانشگاه بود. افزایش تعداد داوطلبان در رشته‌های فنی مهندسی و کاردانی قابل ملاحظه بود. دانشگاه صدا و سیما چهار گروه ارزیابی صلاحیت عمومی تشکیل داد که به طور موازی با چهار گروه بررسی صلاحیت علمی طی دو هفته کار بررسی صلاحیت داوطلبان را انجام دادند.
 آمار داوطلبان به تفکیک رشته به شرح زیر است:
1)    رشته‌های کاردان فنی الکترونیک و مهندسی برق – 367 نفر داوطلب
2)    رشته روزنامه نگاری – 111 نفر داوطلب
3)    رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال – 176 نفر داوطلب
4)    رشته کارگردانی تلویزیون – 186 نفر داوطلب
همچنین تعداد 89 نفر برای هر دو رشته کارگردانی تلویزیون و تلویزیون و هنرهای دیجیتال، مراحل ثبت نام را انجام دادند.
 همه داوطلبان قبل از حضور فرم های مختلف صلاحیت علمی و عمومی، کارنامه کنکور، فرم انتخاب رشته و ... را تکمیل کرده و در سامانه دانشگاه بارگذاری کرده بودند تا قبل از مصاحبه و حین مصاحبه مورد استفاده قرار گیرد.
همچنین در مقطع کارشناسی ارشد 216 نفر در مصاحبه‌های عمومی و تخصصی شرکت کردند و در مقطع دکتری 6 نفر از سوی سازمان سنجش به دانشگاه صدا و سیما معرفی شدند.