۱۴۰۱/۰۶/۰۴- ۱۸:۵۷ - مشاهده: ۷۳۰۹

اطلاعیه ۲

جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری و مدارک موردنیاز

بدین‌وسیله به اطلاع داوطلبانی که فهرست اسامی آنان در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما در آزمون سراسری سال 1401 درج گردیده و در زمان مقرر نسبت به ثبت‌نام اینترنتی و بارگذاری مدارک لازم در سامانه‌ی گلستان این دانشگاه اقدام نموده­اند، می­رساند داوطلبانی که مجاز به شرکت در جلسه مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی) شدند براساس جدول زمان‌بندی مشخص شده در پیوست این اطلاعیه و با دردست داشتن مدارک لازم به شرح ذیل، جهت انجام مراحل مصاحبه به نشانی تهران، خیابان ولیعصر(عج)، ابتدای بزرگراه آیت اله‌هاشمی رفسنجانی (نیایش)، دانشگاه صداوسیما مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز برای ارائه در جلسه مصاحبه عمومی
• 3 قطعه عکس 4×3 تمام رخ و جدید (پشت‌نویسی شده)
• تصویر کارت ملی (پشت و رو)
• تصویر تمام صفحات شناسنامه
• فرم تکمیل شده (بصورت تایپ شده) مشخصات بررسی صلاحیت عمومی‌که به امضاء داوطلب رسیده است.
• پرینت گواهی ثبت‌نام اینترنتی در سیستم گلستان (جهت مصاحبه حضوری، این گواهی مجوز ورود به دانشگاه می‌باشد).
تذکرات مهم:
1) پرینت گواهی ثبت‌نام اینترنتی در سیستم گلستان، مجوز ورود به دانشگاه و انجام مصاحبه می‌باشد.
2) عدم مراجعه داوطلبان طبق جدول زمان‌بندی اعلام شده به منزله انصراف تلقی شده و فرصت دیگری برای انجام مراحل مذکور وجود نخواهد داشت و هیچ اعتراضی وارد نخواهد بود.
3) با توجه به اینکه زمان‌بندی اعلام شده تقریبی است، تا حدود دو الی سه ساعت بعد از زمان اعلام شده را جهت مصاحبه خود، برنامه‌ریزی کنید.
4) داوطلب حداقل پانزده دقیقه قبل از ساعت تعیین شده در جدول زمان‌بندی، برای انجام امور پذیرش حضور داشته باشد.
5) شرکت در هر دو مرحله ارزیابی علمی و صلاحیت عمومی‌برای تمامی داوطلبان الزامیست و عدم مراجعه داوطلبان در هریک از مراحل مصاحبه به منزله انصراف قطعی وی تلقی می‌شود.
6) نتیجه نهایی آزمون سراسری سال 1401 از طریق سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد و در هیچ یک از مراحل پذیرش و مصاحبه امکان تجدید نظر وجود ندارد.

دانلود جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری کدرشته محل‌های گروه آزمایشی ریاضی و فیزیک

دانلود جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری کدرشته محل‌های گروه آزمایشی علوم انسانی