۱۴۰۱/۰۵/۳۱- ۱۲:۴۲ - مشاهده: ۸۱۶

انتصاب معاون پژوهشی و سرپرست پژوهشکده دانشگاه صدا و سیما

دکتر اسفندیاری، رئیس دانشگاه صدا و سیما در احکام جداگانه‌ای معاون پژوهشی دانشگاه صدا و سیما و سرپرست پژوهشکده تنظیم گری و سیاست‌گذاری رسانه را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه، طی حکمی دکتر عزیزالله سالاری را به سمت معاون پژوهشی دانشگاه منصوب و از خدمات ارزنده ی دکتر علی رجب زاده طهماسبی قدردانی کرد.
دکتر عزیزالله سالاری دانشیار دانشگاه صداوسیما و دارای مدرک دکتری عرفان اسلامی است. نگارش چندین کتاب علمی-تخصصی و چاپ ده‌ها مقاله تخصصی و پژوهشی از جمله سوابق علمی دکتر سالاری است.
دکتر سالاری در گذشته مسئولیت‌های دانشگاهی و فرهنگی مختلفی ازجمله ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان
 )1387-1390)، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان (1377-1381)، معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده فلسفه رسانه دانشگاه صداوسیما (1393-1394)، و مدیریت ارزیابی مرکز موسیقی و سرود سازمان صداوسیما (1380-1382) را برعهده داشته است.
دکتر اسفندیاری در حکم دیگری دکتر علی رجب زاده طهماسبی را به سمت مشاور رئیس دانشگاه و سرپرست پژوهشکده تنظیم گری و سیاست‌گذاری رسانه منصوب کرد.
دکتر طهماسبی دانشیار گروه تلویزیون دانشگاه صدا و سیما است وی دارای مدرک دکتری پژوهشی هنر گرایش تلویزیون  و سینما از دانشگاه هنر تهران است. دکتر طهماسبی تألیف و ترجمه چندین کتاب تخصصی و چاپ دهها مقاله پژوهشی را در سوابق علمی خود دارد. معاونت پژوهشی دانشگاه ، مدیر گروه تلویزیون دانشکده تولید و  مدیر کل سیمای مرکز آموزش سازمان صدا و سیما بخشی از سوابق اجرایی ایشان است.
متن احکام صادره به شرح زیر است:

متن حکم دکتر عزیزالله سالاری
متن حکم دکتر علی رجب زاده طهماسبی