۱۴۰۱/۰۵/۲۹- ۱۲:۲۸ - مشاهده: ۵۲۵

بازدید معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه صدا و سیما

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ دانشگاه صدا و سیما را یک مدل و الگوی مناسب برای دانشگاه‌های کشور معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما؛ دکتر قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه بازدید از دانشگاه صدا و سیما درباره نحوه آموزش و برگزاری کلاس های دانشگاه‌های کشور در مهر ۱۴۰۱ گفت: آموزش کامل مجازی در سال‌ها و ترم‌های گذشته موجب کاهش میزان آموزش در دانشگاه‌های کشور شد، هم اکنون برنامه‌ای که تمامی دانشگاه‌های جهان در نظر گرفته اند آموزش ترکیبی است. آیین‌نامه اصلاح شده و از ظرفیت مجازی و حضوری استفاده می‌کنیم و به طور قطع دانشگاه‌ها و امتحانات در مهر ۱۴۰۱ حضوری است و برنامه‌های دانشگاه به صورت ترکیبی است.

وی در ادامه گفت: برای دانشگاه‌ها برنامه تحول خوبی طراحی شده و بخش مهمی از طرح تحولی اجرایی دولت سیزدهم مربوط به آموزش عالی است.

عمو عابدینی تاکید کرد: برنامه ریزی‌های جدی برای دانشگاه‌های جامع و دانشگاه‌ها‌ی تخصصی مانند دانشگاه صدا و سیما در نظر گرفته شده است، دانشگاه صدا و سیما یک مدل و الگوی مناسب برای کشور محسوب می‌شود و برنامه ریزی ما این است که بر اساس اسناد بالادستی، برنامه گام دوم، سیاست‌های علم و فناوری و نقشه جامع علمی‌کشور طرح تحول را مورد توجه قرار دهیم.

عموعابدینی تاکید کرد: پیش بینی می‌شود تا ۱۰ سال آینده برخی از مشاغل وجود نداشته باشد و یا متقاضی این مشاغل اندک باشد بنابراین دانشگاه‌ها باید فارغ التحصیلان خود را به سمت رشته‌های تحصیلی اشتغال زا سوق دهند.

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشجویانی که در دانشگاه‌های خوب درس می‌خوانند و علاقمند به فعالیت در دانشگاه صدا و سیما هستند می‌توانند با دانشگاه صدا و سیما مشارکت داشته باشند، لذا برنامه‌های مشترک با دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده و ایجاد مهارت افزایی مدنظر قرار گرفته است.

وی در ادامه گفت: در همین راستا دو ایده مطرح شده است؛ اول اینکه دانشجویان ۱۳۰ واحد را بگذرانند و سپس در دوره‌های پودمانی مشغول آموزش مهارت شوند و دوم اینکه دانشجویان علاقه‌مند به دروس تئوری بتوانند ۷۰ درصد واحد تئوری را بگذراند و مابقی تئوری را به صورت عملی در صنعت (مثلاً در دانشگاه صدا و سیما) مشغول کار شود.

دکتر عموعابدینی در ادامه ضمن اشاره به حوزه‌های تخصصی و منحصر بفرد دانشگاه صدا و سیما در زمینه‌های علمی و پژوهشی رسانه، ضرورت توجه به ایجاد قطب علمی و مرجعیت تخصصی رسانه در دانشگاه را مورد توجه قرار داد.

در ادامه این بازدید، رئیس دانشگاه صداوسیما نیز از استخدام بیش از ۷۰ درصد از فارغ التحصیلان این دانشگاه در سال های اخیر در رسانه ملی خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۰ هم، ۷۸ درصد از فارغ التحصیلان استخدام شدند.

شهاب اسفندیاری گفت: دانشگاه صدا و سیما در این زمینه با توجه به پیوندی که با سازمان صدا و سیما دارد می‌تواند نقش موثری ایفا کند و هدف از دیدار امروز این است که نقش و مسئولیتی که دانشگاه صدا و سیما می‌تواند در این راستا ایفا کند، بیشتر تبیین شود تا بتوانیم نیاز‌های سازمان را رفع کنیم.

اسفندیاری در پایان یکی از درخواست‌های دانشگاه صدا و سیما از دولت را توسعه رشته‌های مورد نیاز رسانه ملی دانست.

در پایان این بازدید، دکتر عموعابدینی و هیأت همراه از استودیوها، کارگاه‌ها، امکانات و  تجهیزات تخصصی  ،کتابخانه، آرشیو صوتی و تصویری و سایت دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.