تعداد بازدید : 549 - تاریخ خبر : چهارشنبه 7 اردیبهشت 1401 - 14:33
انتصابات جدید در دانشگاه صدا و سیما

رئیس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه رئیس دانشکده فنی و مهندسی رسانه و مدیر امور آموزش دانشگاه صدا و سیما را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما؛ دکتر شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه، طی حکمی دکتر راهیل مهدیان را به سمت رئیس دانشکده مهندسی رسانه و آقای مهدی طهماسبی را به سمت مدیر امور آموزش دانشگاه منصوب کرد.
دکتر راهیل مهدیان عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه صدا و سیما، دارای فوق لیسانس مهندسی برق- گرایش الکترونیک دیجیتال، دانشگاه صنعتی شریف و دکتری مهندسی برق-مکاترونیک گرایش هوش مصنوعی و پردازش سیگنال، دانشگاه ایالتی زارلند، آلمان است. از جمله موفقیت ها و دستاورد های علمی ایشان می توان به مواردی چون، استاد نمونه دانشگاه صدا و سیما،- مدیر طراحی بخش الکترونیک ماهواره امید، کاندید مقاله برتر، کنفرانس KBEI-IEEE ،دانشگاه علم و صنعت، اجرای موفقیت آمیز پروژه سیستم هوشمند کمکی فرود خلبان بالگرد نیروی هوایی ارتش، همکاری در طراحی ماهواره سینا، همکاری با روسیه در پرتاب آن و الحاق ایران به باشگاه فضایی و ... اشاره کرد
برای مطالعه رزومه کامل دکتر مهدیان به این  لینک مراجعه کنید.

دکتر اسفندیاری در حکمی دیگر مهدی طهماسبی را به عنوان مدیر امور آموزش منصوب کرد که پیش از این آقای مسعود طالبی عهده دار این مسئولیت بود.
مهدی طهماسبی دارای کارشناسی ارشد در رشته علوم ارتباطات و دانشجوی دکتری علوم ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی است و عناوینی چون، مسئول خدمات آموزش دانشکده ارتباطات و رسانه دانشگاه صداوسیما(1391-1394)، مدیر آموزش و پژوهش دانشکده ارتباطات و رسانه دانشگاه صداوسیما(1394-1399) وعضو و دبیر شوراهای آموزشی و پژوهشی دانشکده ارتباطات و رسانه دانشگاه صداوسیما(1398-1394) را در رزومه خود دارد.

همچنین به پیشنهاد معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی رئیس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه دکتر فاطمه ارتی را به عنوان مسئول بخش تحصیلات تکمیلی و آقای مسعود طالبی را به عنوان مسئول واحد گسترش و برنامه ریزی معاونت آموزشی دانشگاه صدا و سیما منصوب کردند.