تعداد بازدید : 193 - تاریخ خبر : چهارشنبه 7 اردیبهشت 1401 - 13:51
"موقعیت مهدی" در دانشگاه صدا و سیما اکران شد

فیلم سینمایی "موقعیت مهدی" ، به همت جامعه رسانه اسلامی در دانشگاه صدا و سیما اکران شد. هادی حجازی فر و حبیب والی نژاد ، کارگردان و تهیه کننده این فیلم ، میهمانان ویژه این برنامه بودند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» روز دوشنبه مورخ 05/02/1401 ، در سالن شهید قاسم سلیمانی دانشگاه صدا وسیما با حضور دانشجویان، مسئولان دانشگاه و کارگردان و تهیه کننده این فیلم اکران شد.
پس از پخش فیلم ، رئیس دانشگاه صدا و سیما ، دکتر شهاب اسفندیاری ضمن خوش آمد گویی به میهمانان از عوامل تولید این فیلم تشکر کرده و گفت: «حق سینمای دفاع مقدس در مطالبات دانشگاهی ادا نشده است. اگر بخواهیم ژانری سینمایی را نام ببریم که ضمن مخاطب عمومی و ریشه دار بودن ، بسیاری از مولفه ها و ویژگی های ژانر های سینمایی را داشته باشد ؛ به سینمای دفاع مقدس می رسیم . این سینما با ژانر جنگ معمول در سینمای جهان از نظر شخصیت پردازی ، شمایل نگاری و نشانه شناسی، دارای تفاوت های چشمگیری است».
دکتر اسفندیاری افزود: «موقعیت مهدی» در سینمای دفاع مقدس هم یک اتفاق جدید است . این فیلم از بسیاری از دوگانه ها و تعارض ها عبور کرده است. از جمله این دوگانه ها می توان به «واقعیت گرایی و آرمانخواهی، حماسه و تراژدی، جایگاه زنان و مردان در دفاع مقدس» و نقش قومیت های مختلف در کنار دفاع مقدس اشاره کرد . این فیلم توانسته است نسل جوان را به سینما دفاع مقدس سوق دهد.
هادی حجازی فر ضمن تشکر از دست اندرکاران این مراسم از انگیزه شخصی خود برای ساختن این فیلم و حمایت خانواده های شهدا سخن گفت . انگیزه ای که در طول زندگی اش بدست آمده است . او همچنین به احساس نیاز جامعه برای ساخته شدن چنین فیلم هایی اشاره کرد و گفت: علی رغم مشکلات فراوانی که در مسیرتولید چنین فیلم هایی وجود دارد؛ اما تأثیرگذاری آن بر مخاطب و جامعه را نباید نادیده گرفت.
کارگردان این فیلم گفت : هیچ وقت در آینده به سینمای دفاع مقدس وارد نخواهم شد مگر اینکه از هزینه شخصی استفاده کنم . او در پاسخ به سوالی که مبنی بر انحصاری بودن این سینما بود گفت : انحصار خاصی در این سینما وجود ندارد بلکه به انگیزه بالایی برای حصول نتیجه نیاز است. وی از تاثیرگذاری مثبت بعضی از اشخاص سخن گفت و به واقعی بودن خیلی از شخصیت ها و بسیاری از اتفاقات فیلم اشاره کرد .
حجازی فر در ادامه گفت : یک سریال هفت قسمتی نیز طبق همین داستان و با همین موضوع ساخته شده است که به زودی از سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش خواهد شد .
حبیب والی نژاد نیز از انگیزه های خود گفت و تهیه کنندگی این اثر را ناشی از پیشینیه کاری و اشتیاق شخصی عنوان کرد. او گذشته زندگی خود را عاملی برای ادامه دادن خواند و عشق و علاقه خود و عوامل ساخت فیلم را سبب آسان شدن سختی ها دانست.
در این مراسم کارگردان و تهیه کننده فیلم «موقعیت مهدی» به پرسش های دانشجویان درخصوص این فیلم پاسخ دادند.