تعداد بازدید : 316 - تاریخ خبر : یکشنبه 28 فروردین 1401 - 14:56
دانشگاه صدا و سیما سال جدید را با تولید دو برنامه تلویزیونی آغاز کرد

در روزهای آغازین سال 1401 دو برنامه تلویزیونی با عنوان «چند دقیقه با حکومت اسلامی» و«هنر تبیین»، محصول واحد تولید دانشجویی دانشگاه صدا و سیما از شبکه افق و شبکه سه سیما پخش شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما؛ حامد منصوری مدیر واحد تولید دانشجویی دانشگاه صدا و سیما در این خصوص گفت: برنامه تلویزیونی «چند دقیقه با حکومت اسلامی»، به تهیه کنندگی تولید دانشجویی دانشگاه صداوسیما، جهت پخش در شب های ماه مبارک رمضان در فروردین سال جاری تولید شد. استاد حسن رحیم پور ازغدی در این مجموعه به بررسی ویژگی های حکومت اسلامی از دیدگاه اسلام و بیانات امیرالمومنین علی (ع) می پردازد. این برنامه هرشب پیش از خبر 22 به روی آنتن شبکه 3 سیما می رود. کارگردان این مجموعه محمدرضا احمدزاده و مجری طرح و مدیر تولیدآن سعید سراج الدین از دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما هستند.

وی در ادامه گفت: برنامه تلویزیونی دیگری با عنوان« هنر تبیین» در 12 قسمت 3 دقیقه ای، همزمان با «هفته هنر انقلاب اسلامی» و به مناسب بزرگداشت شهادت شهید سید مرتضی آوینی ساخته شد. در هر قسمت از برنامه یکی از هنرمندان انقلاب اسلامی در مقابل دوربین به بیان اندیشه ها، ویژگی ها و تاثیرات شخصیت شهید آوینی بر هنر و هنرمندان انقلاب اسلامی پرداخته اند.

تهیه‌کننده این مجموعه سعید سراج الدین و کارگردان آن محمدرضا احمدزاده است. مهمانان این برنامه عبارتند از: محمد مهدی سیار، محمدرضا دوست محمدی، حسین حقیقی، محمدرضا شفاه، میکائیل براتی، امیرمهدی پوروزیری، محمدرضا وحیدزاده، وحید یامین پور، سید مسعود شجاعی طباطبایی، زهرا محمودی، مهدی نقویان و علی حیاتی.