تعداد بازدید : 229 - تاریخ خبر : یکشنبه 28 فروردین 1401 - 14:02
اعطای نشان استاد افتخاری دانشگاه صدا و سیما به جلیل سامان

در سومین روز از مراسم هفته هنر انقلاب در دانشگاه صدا و سیما جلیل سامان نشان استاد افتخاری را از شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه دریافت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما؛ مراسم گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی به همت دانشگاه صدا و سیما طی 3 روز به میزبانی این دانشگاه برگزار شد. در این ویژه برنامه اساتید دانشگاه، اندیشمندان و چهره‌های نزدیک به شهید آوینی روایتگر ابعاد مختلف آرا و اندیشه‌های سید شهیدان اهل قلم شدند.
در سومین روز از ویژه برنامه دانشگاه صدا و سیما به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی، جلیل سامان، کارگردان نام‌آشنای تلویزیون مهمان دانشگاه بود. او نکاتی را درباره اهمیت آموزش دانشجویان دانشگاه صدا و سیما و تربیت نسلی پویا بیان کرد. وی هم‌چنین عنوان استاد افتخاری را از شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه دریافت کرد.
سامان در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تشکر از دانشگاه صدا و سیما برای اعطای عنوان استاد افتخاری گفت: من خود را هنرمند انقلابی نمی دانم، هنرمند انقلابی باید جلوتر از جامعه‌اش باشد و ما خیلی عقب‌تریم. در این مورد هیچ ادعایی ندارم. از اینکه دوستان به من عنوان «استاد افتخاری» دادند تشکر می‌کنم. من خودم را «هنرجوی افتخاری» می‌دانم.
کارگردان سریال زیرخاکی توصیه‌هایی نیز به دانشجویان داشت و گفت: پیشنهاد من این است که هر ماه یک فیلم را ببینید، آن را پلان به پلان تحلیل کنید و آن را بفهمید. به نظرم اخلاص مهم‌ترین صفتی است که یک هنرمند و مدیر باید داشته باشد. هر چه قدر خالص‌تر باشید، اثرگذارتر خواهید بود. نفاق صفت مزاحمی است که شما را از پیشرفت دور می‌کند.
جلیل سامان دانش آموخته  رشته تولید سیما از دانشگاه صدا و سیما در سال 1372 است و کارگردانی مجموعه های تلویزیونی نفس، ارمغان تاریکی، پروانه و زیرخاکی را در رزومه خود دارد.