تعداد بازدید : 525 - تاریخ خبر : سه شنبه 19 بهمن 1400 - 16:45
ثبت نام طرح ولایت

اطلاعیه شماره 1 ثبت نام دومین دوره (دوره جدید) طرح ولایت اختصاصی دانشجویان دانشگاه صدا و سیما

رهبر معظم انقلاب در جمع دانش آموختگان طرح ولایت:

«در اینجا آموزه ای از علم و ایمان و عاطفه مشاهده می شود»

🌹با سلام خدمت مشتاق فراگیری دروس ارزشمند طرح ولایت(آموزش مبانی اندیشه اسلامی) 🌹

به اطلاع می رساند، پس از اجرای اولین دوره طرح ولایت اختصاصی دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در فروردین ماه 1400، با پیگیری و رایزنی مسئولین معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با موسسه امام خمینی(ره) و بنیاد علوی، دومین دوره طرح ولایت اختصاصی دانشجویان این دانشگاه برگزار می شود.

ظرفیت این دوره 30 نفر دانشجوی مرد و 30 نفر دانشجوی زن خواهد بود.

زمان:

سه شنبه 26 تا جمعه 29 بهمن 1400 (کتاب اول: معرفت شناسی)

سه شنبه 10 تا جمعه 13 اسفند 1400 (کتاب دوم: خدا شناسی)

زمان برگزاری دوره های مربوط به مابقی دوره (کتاب های انسان شناسی، فلسفه اخلاق، فلسفه حقوق و فلسفه سیاست) متعاقبا اعلام می گردد.

مکان: اردوگاه امام خمینی(ره) منطقه لواسان تهران

• لازم به ذکر است دوره های کامل و پیوسته 45 روزه طرح ولایت در ایام تابستان توسط سازمان بسیج دانشجویی و بنیاد علوی برگزار می گردد و پیشنهاد می شود دانشجویانی که امکان حضور مستمر 45 روزه دارند، در این دوره ها شرکت نمایند. این دوره که به صورت اختصاصی برای دانشجویان دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود، اولویت با دانشجویانی است که به دلایل تاهل، پایان نامه، فراغت از تحصیل، اشتغال و ... امکان شرکت در دوره 45 روزه تابستان را نداشته باشند.
  • با توجه به محدودیت ظرفیت، متقاضیان شرکت در دوره گزینش شده و اسامی منتخبین متعاقبا اعلام می شود.
  • تمام هزینه های مربوط به غدا، میان وعده، کتاب، استاد و ... برعهده برگزار کنندگان اردوست، و دانشجویان محترم هزینه ای پرداخت نمی کنند.
  • در مورد امکان مجاز شدن غیبت برای دانشجویان حاضر در اردو، با معاونت آموزش مذاکره خواهد شد.
  • اینترنت همراه در اردوگاه آنتن دهی دارد. وضعیت آنتن دهی اپراتور ایرانسل در اردوگاه بهتر از همراه اول است.
  • محل اسکان و کلاس های خواهران از برداران کاملا مستقل و جدا است.
  • در حین دوره تلاش می شود از امکانات ورزشی و تفریحی اردوگاه شامل سالن چند منظوره (فوتبال، والیبال و بسکتبال)، زمین پینت بال، سالن تپانچه بادی، استبل پرورش اسب، پینگ پنگ، فوتبال دستی و ... جهت استفاده دانشجویان برنامه ریزی گردد.
  • ثبت نام دانشجویانی که در سال 1400 فارغ التحصیل شده اند در این دوره بلامانع است.
  • لازم به ذکر است که تمامی برنامه ریزی ها با توجه به شرایط فعلی انجام شده است و ممکن است به دلیل ابلاغیه های بهداشتی، تغییراتی در زمان برگزاری اردو ایجاد شود.

1. شرح پروتکل های بهداشتی:
    • تزریق دو دوز واکسن برای دانشجویان شرکت کننده در دوره الزامی است.
    • در طول دوره تب سنجی از افراد انجام خواهد شد.
    • از دانشجویان تعهد کتبی گرفته می شود که در یک ماه گذشته خود و اطرافیان نزدیکشان مبتلا به ویروس کرونا نبوده اند، دارای علائم این بیماری نیستند و بیماری زمینه ای نیز ندارند.
    • حاضرین در اردوگاه موظف به استفاده از ماسک هستند و در صورت مشاهده تخلف، از ادامه حضور آنها جلوگیری می شود.
    • دانشجویان در طول دوره قرنطینه خواهند بود و جهت حفظ سلامتی دیگران، خروج از اردوگاه و نیز ملاقات دیگران ممنوع است.

دانشجویان مشتاق شرکت در این دوره می توانند تا ساعت 24 روز پنجشنبه 21 بهمن با ارسال مشخصات خود به شماره های ذیل نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

مشخصات:

• نام و نام خانوادگی
  • شماره دانشجویی
  • کد ملی
  • رشته و مقطع تحصیلی
  • دانشکده: ارتباطات/تولید/فنی/دیجیاال/دین و رسانه
  • ترم: اول/دوم/...
  • سال تولد
  • وضعیت تاهل: مجرد/متاهل
  • محل سکونت: خوابگاه دانشجویی/منزل تهران/ منزل شهرستان
  • شماره همراه

شماره جهت ثبت نام دانشجویان مرد: 09381893535

شماره جهت ثبت نام دانشجویان زن: 09129622069

جهت مشاهده تصاویر اردوگاه فایل پی دی اف اطلاعیه را دانلود نمایید.

همچنین جهت آشنایی بیشتر با طرح ولایت به سایت mabnaha.ir مراجعه کنید.