تعداد بازدید : 447 - تاریخ خبر : شنبه 29 آبان 1400 - 10:55
آغاز به کار پژوهشکده سیاست گذاری و تنظیم گری رسانه در دانشگاه صدا و سیما

جلسه معارفه اعضای شورای سیاست گذاری پژوهشکده سیاست گذاری و تنظیم گری رسانه سه شنبه 25 آبان ماه در دانشگاه صدا و سیما با حضور دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما و دکتر سید محمد صادق امامیان رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر و اعضای شورا برگزار شد.

در این جلسه دکتر سیاوش صلواتیان عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به عنوان سرپرست پژوهشکده معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر شهاب اسفندیاری در این نشست ضمن اشاره به روند تأسیس پژوهشکده با همکاری دانشگاه و ساترا گفت: پژوهشکده سیاست گذاری و تنظیم گری رسانه که در قالب پژوهشکده های نوع دو وزارت علوم با مشارکت ساترا و با مصوبه هیئت امنای دانشگاه ایجاد شد، می تواند موجبات توسعه و هم افزایی ظرفیت های دانشگاه صدا و سیما و ساترا شده و به عنوان الگویی از پشتیبانی علمی از سیاست گذاری به حوزه فرهنگ و رسانه کشور معرفی شود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و رسانه های صوت و تصویر فراگیر نیز در این نشست افزود: یکی از نیازهای بنیادین نهادهای سیاست گذار و تنظیم گر کشور از جمله ساترا، ایجاد شبکه های سیاست پژوهی دانشگاهی به منظور پاسخ به مسائل سیاستی این نهادها است که امیدواریم این مهم با مشارکت دانشگاه صدا و سیما به عنوان مرجع حوزه رسانه کشور محقق شود.
در ادامه جلسه اعضای شورای سیاست گذاری پژوهشکده سیاست گذاری و تنظیم گری رسانه احکام خود را از رئیس دانشگاه صدا و سیما دریافت کردند.
شایان ذکر است با اختصاص فضای مناسب برای آغاز به کار پژوهشکده از سوی دانشگاه، کار طراحی محیط پژوهشکده انجام شده و با حمایت ساترا عملیات نوسازی و تجهیز این فضا به زودی آغاز خواهد شد.

رئیس دانشگاه صداوسیما به عنوان رئیس شورا، دکتر سید محمد صادق امامیان به عنوان رئیس ساترا، غلامرضا نوری معاون فضای مجازی سازمان، دکتر سیاوش صلواتیان به عنوان سرپرست پژوهشکده، دکتر علی رجب زاده طهماسبی، به عنوان معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر محمد حسین ساعی به عنوان عضو هیئت علمی با معرفی رئیس دانشگاه صدا و سیما و آقای آرین ابراهیمی نژاد با معرفی رئیس ساترا، اعضای شورای سیاست گذاری پژوهشکده هستند.