تعداد بازدید : 686 - تاریخ خبر : چهارشنبه 19 آبان 1400 - 13:54
از استاد تمام دانشگاه صدا و سیما تقدیر شد.

دانشگاه صدا و سیما از خدمات علمی وپژوهش های ارزشمند دکتر احمد ضابطی جهرمی، استاد تمام و عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، همزمان با سالروز تولد دکتر ضابطی جهرمی، دانشگاه صدا و سیما در مراسمی که با حضور رئیس محترم دانشگاه صدا و سیما، معاونین ، روسا و همکاران دانشگاه برگزار شد؛ از خدمات گرانقدر این استاد برجسته تقدیر و تشکر کرد.
در این مراسم ازدیوار نگاره ای که به تصویر استاد ضابطی جهرمی مزین شده بود پرده برداری شد. وی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان استاد نمونه ی کشوری در سال 1398معرفی شد.
در این بزرگداشت از جدیدترین تألیف استاد با عنوان « نظریه ها و گفتمان های سینمای مستند» رونمایی شد. ایشان کتاب های ارزنده بسیاری به رشته تحریر در آورده است.
این استاد برجسته ی هنر و سینمای کشور ضمن تشکر از برگزاری چنین مراسم باشکوهی رمز موفقیت دانشگاه صدا و سیما را همدلی و همبستگی بین همه ی کارکنان آن دانست.
دکتر ضابطی جهرمی از سال 1359 در دانشگاه صدا و سیما مشغول به تدریس شد. ایشان دارای دکتری پژوهش هنر در شاخه هنرهای دراماتیک از دانشگاه هنر است و در کارنامه ی آموزشی خود سوابقی از قبیل؛ عضو هیئت علمی دانشکده صدا و سیما، مدرس سینما و تلویزیون، مستندساز، مؤلف و پژوهشگر سینما و تلویزیون، کارگردان و تدوین‌گر فیلم، دارنده دانشنامه شایستگی علمی تدریس در کالج‌های بین‌المللی رادیویی و تلویزیونی و متدولوژی تدریس فیلم را دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما که به پدر علم تدوین نیز ملقب است فیلم های بلند سینمایی و مستند فاخری را تدوین کرده است.

در پایان مراسم هفتادمین سالروز تولد ایشان جشن گرفته شد.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما برای این استاد عزیز طول عمر و سلامتی مسئلت دارد.

برای دیدن تصاویر بیشتر از این رویداد اینجا را کلیک کنید