تعداد بازدید : 730 - تاریخ خبر : شنبه 8 آبان 1400 - 14:22
اطلاعیه در خصوص برگزاری حضوری کلاس‌های دانشگاه‌

پیرو مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا و بخشنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص برگزاری حضوری کلاس‌های دانشگاه‌های کشور و مصوبه جلسه مورخه ۵ آبان ١۴٠٠ هیات رئیسه دانشگاه صداوسیما در این خصوص، به اطلاع می‌رساند برنامه ریزی و هماهنگی لازم جهت برگزاری حضوری کلاس‌های دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ١٣٩٩ و کاردانی ورودی ١٣٩٨ انجام شده و کلاس های مذکور از روز شنبه مورخه ١۵ آبان ماه به صورت حضوری و با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی برگزاری خواهد شد. بر همین اساس توجه به نکات زیر ضروری است:

١. دانشجویان مشمول این مصوبه لازم است در اسرع وقت نسبت به دریافت فایل پی دی اف کارت واکسن دیجیتال فارسی (تزریق دو دوز) و ارسال آن برای مسئول آموزش دانشکده خود، تا تاریخ ١۰ آبان ماه اقدام نمایند. دانشجویان مشمول این مصوبه که به دلایل پزشکی تا کنون دو دوز واکسن را تزریق نکرده اند نیز لازم است مستندات لازم را به مسئول آموزش دانشکده خود تحویل دهند تا در خصوص وضعیت آموزش آنها تصمیم گیری شود.

۲. خوابگاه های دانشجویی صرفا برای دانشجویان مشمول این مصوبه از صبح روز جمعه ١۴ آبان ماه بازگشایی خواهد شد و دانشجویانی که گواهی دیجیتالی واکسن خود را ارسال کرده باشند می‌توانند جهت اسکان در خوابگاه مراجعه کنند.

۳. دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی سال ۱۳۹۸ که در مرحله تحقیق و نگارش پایان نامه هستند، در صورت نیاز به اسکان در خوابگاه درخواست خود را به امور دانشجویی دانشگاه ارائه دهند تا نسبت به بررسی وضعیت آموزشی آنها و اختصاص خوابگاه، اقدامات لازم انجام شود.

۴. در خصوص بازگشایی کامل دانشگاه و حضور دانشجویان سایر مقاطع و سایر ورودی ها نیز با توجه به اختیارات واگذار شده به دانشگاهها و شرایط شیوع کرونا و میزان تکمیل واکسیناسیون بررسی های لازم انجام و متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد. لذا ضروری است کلیه دانشجویان جهت دریافت دو دوز واکسن اقدام نمایند.

روابط عمومی دانشگاه صداوسیما