تعداد بازدید : 2262 - تاریخ خبر : شنبه 27 شهریور 1400 - 10:37
اطلاعیه شماره2

جدول زمانبندی و نحوه برگزاری مصاحبه غیرحضوری (مجازی)

بدینوسیله به اطلاع داوطلبانی که فهرست اسامی آنان در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما در آزمون کارشناسی ارشد سال 1400 درج گردیده و در زمان مقرر نسبت به ثبت‌نام اینترنتی و بارگذاری (صحیح و کامل) مدارک لازم در سامانه‌ی گلستان این دانشگاه اقدام نموده اند، می رساند فهرست اسامی معرفی شدگانی که مجاز به شرکت در جلسه مصاحبه (علمی و عمومی) به پیوست این اطلاعیه اعلام می شود و از ایشان دعوت به عمل می آید تا براساس جدول زمانبندی و با رعایت موارد ذیل در مصاحبه مجازی شرکت نمایند.
شایان ذکر است با توجه به شرایط ایجاد شده بر اثر پاندمی و شیوع بیماری کرونا و به منظور جلوگیری از انتشار بیماری و حفظ سلامتی شما عزیزان، مرحله مصاحبه علمی و عمومی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ به شیوه غیرحضوری (مجازی) برگزار خواهد شد.
تذکرات مهم:
1) هریک از داوطلبان دعوت شده به مرحله دوم ارزیابی، می بایست در مصاحبه مجازی علمی و عمومی که در دو قسمت مجزا و براساس شیوه نامه برگزاری مصاحبه علمی و عمومی مجازی مندرج در انتهای این اطلاعیه برگزار می شود، شرکت نمایند و عدم حضور داوطلبان در هر یک از این دو مصاحبه مجازی به منزله انصراف قطعی وی تلقی می‌شود.
2) با توجه به اینکه جلسات مصاحبه مجازی در سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه صداوسیما (LMS) و در محیط نرم افزار Adobe Connect، الزاماً به صورت صوتی-تصویری برگزار خواهد شد، داوطلبان می بایست کلیه امکانات نرم افزاری و سخت افزاری لازم جهت برقرای ارتباط اینترنتی صوتی و تصویری با کیفیت مناسب را قبل از زمان مصاحبه علمی و عمومی شخصاً فراهم نمایند. در صورت عدم وجود دوربین (وبکم) و نداشتن تصویری واضح از چهره ی داوطلب، مصاحبه فاقد اعتبار است.
3) داوطلب می بایست حتماً قبل از برگزاری جلسه مصاحبه، راهنمای استفاده از نرم افزار Adobe connect و شیوه نامه برگزاری مصاحبه علمی و عمومی مجازی را که در انتهای این اطلاعیه بارگذاری شده است، با دقت مطالعه نموده و تمام ضوابط این شیوه-نامه را قبل، حین و پس از برگزاری جلسه مصاحبه رعایت نماید.
4) قبل از شروع مصاحبه ها، روز یکشنبه مورخ 1400/6/28 ساعت 11 الی 12 و از طریق آدرس موجود در فایل اکسل پیوست، جلسه ای مجازی در محیط نرم افزار Adobe Connect، جهت آشنایی با روش انجام کار و معرفی سامانه مصاحبه مجازی برگزار خواهد شد که حضور کلیه داوطلبان در آن الزامی می باشد. تذکر مهم: داوطلب هنگام ورود به اتاق مجازی، گزینه Guest را انتخاب و نام خانوادگی کامل خود را با حروف انگلیسی به همراه چهار رقم انتهای کدملی خود وارد نماید. (برای مثال AMIRI9876) و منتظر بماند تا اجازه ورود به اتاق «آشنایی با نرم افزار و فرایند مصاحبه مجازی» توسط مدیر جلسه داده شود.
5) مطابق جدول زمانبندی مندرج در انتهای اطلاعیه، برای هریک از رشته های فلسفه رسانه، مهندسی برق-مخابرات سیستم، مهندسی صدا، علوم ارتباطات اجتماعی، مدیریت رسانه، روزنامه‌نگاری رادیو و تلویزیون، تهیه کنندگی پویانمایی، هنرهای رایانه-ای-هنرهای چندرسانه ای، رادیو (تهیه‌کنندگی و نویسندگی)، تولید سیما و تهیه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنندگی (نمایشی و آموزشی)، یک «اتاق انتظار مجازی مصاحبه علمی» و یک «اتاق انتظار مجازی مصاحبه عمومی» درنظر گرفته شده است و داوطلب می بایست در زمان مشخص شده در جدول زمانبندی، وارد اتاق انتظار مجازی شود.
6) عدم حضور به موقع داوطلب در اتاق مجازی مصاحبه علمی یا عمومی، برابر جدول زمان‌بندی اعلام شده (ساعت و روز تعیین شده) به منزله انصراف تلقی شده و فرصت دیگری برای انجام مراحل مذکور وجود نخواهد داشت و هیچ اعتراضی وارد نخواهد بود.
7) با توجه به اینکه زمانبندی اعلام شده تقریبی است و امکان تأخیر غیرقابل پیش‌بینی در روند مصاحبه وجود دارد، کلیه داوطلبان می‌بایست برنامه زمانی خود را در روز مصاحبه به طورکامل به این امر اختصاص دهند.
8) معرفی داوطلب به دانشگاه صداوسیما، به معنای آن است که احتمال قبولی در کد رشته های انتخابی قبلی داوطلب پایین می باشد و در صورت عدم شرکت در این مرحله، کد رشته های انتخابی مربوط به این دانشگاه، بررسی نخواهد شد و کد رشته های انتخابی بعدی داوطلب مورد بررسی خواهد گرفت.
9) معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های شرایط خاص دانشگاه صداوسیما، در صورت قبولی در مصاحبه علمی و عمومی و داشتن حدنصاب نمره علمی لازم، در یکی از کد رشته های انتخابی این دانشگاه پذیرفته خواهند شد.
10) نتیجه نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 1400 از طریق سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد و در هیچ یک از مراحل پذیرش و مصاحبه علمی و عمومی، امکان تجدید نظر وجود ندارد.
11) به داوطلبان توصیه اکید می‌گردد، از هرگونه مراجعه حضوری به دانشگاه جدا خودداری کنند و اخبار و اطلاعیه‌ها را از طریق سایت دانشگاه صداوسیما به آدرس www.iribu.ac.ir روزانه دنبال نمایند.
12) در ﺻـﻮرت ﺿـﺮورت ﺻـﺮﻓاً ﺷـﻤﺎره ﺗﻠﻔـﻦ‌های 22168540 ، 22168643 و 22168538 در ساعات اداری، ﭘﺎﺳﺨﮕﻮی سوالات احتمالی داوﻃﻠﺒﺎن ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد.
فایل‌های مورد نیاز معرفی‌شدگان دعوت شده به مرحله دوم ارزیابی:
دانلود فایل pdf جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری کدرشته محل‌های مجموعه فلسفه
دانلود فایل pdf جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری کدرشته محل‌های مجموعه مهندسی برق
دانلود فایل pdf جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری کدرشته محل‌های مجموعه علوم ارتباطات اجتماعی
دانلود فایل pdf جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری کدرشته محل‌های مجموعه هنرهای تصویری و طراحی
دانلود فایل pdf جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری کدرشته محل‌های مجموعه هنرهای نمایشی و سینما
دانلود فایل pdf شیوه نامه برگزاری مصاحبه علمی و عمومی مجازی
دانلود فایل excel لینک (آدرس) اتاق های انتظار مجازی، جلسه آموزشی و اتاق تست تجهیزات
دانلود فایل pdf راهنمای تصویری استفاده از نرم افزار Adobe Connect