تعداد بازدید : 2235 - تاریخ خبر : سه شنبه 2 شهریور 1400 - 13:52
کسب مقام نخست دوازدهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی کشور توسط نشریه موج نو دانشگاه صداوسیما

نشریه موج نو دانشگاه صدا و سیما، به مدیرمسئولی و سردبیری میلاد پرور دانشجوی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، در بخش نشریات برتر هنری حائز رتبه نخست این جشنواره شد.

نشریه «موج نو» دانشگاه صدا و سیما، به مدیرمسئولی و سردبیری «میلاد پرور» دانشجوی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، در بخش نشریات برتر هنری حائز رتبه نخست این جشنواره شد.

مجله‌ «موج نو» با رویکردی تحلیلی نسبت به مسائل نوین مربوط به تلویزیون، رادیو و سینما، به‌صورت اینتراکتیو با مقالاتی از اساتید و دانشجوهای این حوزه و ، به مدیرمسئولی و سردبیری «میلاد پرور»، دانشجوی مقطع کارشناسی‌ارشد، رشته‌ی تهیه‌کنندگی تلویزیون و صاحب‌امتیازی دانشکده تولید رادیو و تلویزیون، از میان ۲۳۷۸۹ اثر راهیافته به داوری نشریات دانشگاه‌های تابعه‌ی وزارت علوم تحقیقات و فن‌آوری و همچنین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حائز رتبه‌ی نخست کشوری شده‌است.
درحالی که دوره‌ی قبل این جشنواره، توسط وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری برگزار شده بود، این دوره (دوازدهمین دوره توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد و داوری آثار توسط بیش از یکصد نفر از اساتید، نویسندگان و روزنامه‌نگاران با سابقه کشوری، انجام پذیرفته است.

همچنین نشریه «نبض صدا و سیما» به مدیرمسئولی دانشجو «سیدعلی ملانوروزی» در بخش نشریات فرهنگی، در میان ۱۵ نشریه نهایی قرار گرفت.

روابط عمومی دانشگاه صداوسیما