تعداد بازدید : 621 - تاریخ خبر : یکشنبه 20 تیر 1400 - 10:02
احکام جدید اعضای تحریریه نشریات علمی دانشگاه صدا و سیما اعطا شد

دومین نشست مشترک اعضای هیات تحریریه نشریات علمی دانشگاه صداوسیما به صورت  حضوری و مجازی در سالن شهید مهندس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیمادر این جلسه که با حضور دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه و مدیر مسئول نشریات علمی و اکثریت اعضای تحریریه هر دو نشریه علمی رسانه های دیداری و شنیداری و نشریه مطالعات میان رشته‌ای ارتباطات و رسانه، روز سه شنبه 15 تیرماه 1400 تشکیل گردید، گزارش کاملی از فرآیند اجرایی و محتوایی انجام گرفته در طول سال گذشته ارائه شد.
دکتر طهماسبی معاون پژوهشی دانشگاه صدا و سیما در این خصوص گفت تا کنون 12 شماره از فصلنامه رسانه های دیداری و شنیداری و 12 شماره نیز از فصلنامه مطالعات میان رشته‌ای ارتباطات و رسانه، چاپ و منتشر شده است.
در ادامه نظرات اعضای محترم هیات تحریریه در خصوص اجرای موارد مورد تاکید ازجمله ، ارتقای بیشتر جایگاه نشریات و تلاش در خصوص استفاده از مجامع علمی کشور در آن برای کسب امتیاز بالاتر در ارزیابی های کمیسیون نشریات وزارت علوم، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت . همچنین در این نشست به پیگیری انتشار فصلنامه های دانشگاه به زبان انگلیسی نیز تاکید شد.
در پایان این جلسه با توجه به اتمام زمان عضویت اعضای قدیم ، احکام جدید اعضا با در نظر گرفتن احکام سردبیران جدید که در اولین فرصت در سامانه نشریات وزارت علوم نیز بارگذاری خواهد شد ، به اعضا حاضر در جلسه به صورت حضوری اهدا و مقرر گردید برای سایر اعضای شرکت کننده به صورت مجازی در جلسه نیز ارسال گردد.
طی این احکام آقای دکتر ضابطی جهرمی استاد تمام گروه تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به سردبیری فصلنامه رسانه های دیداری و شنیداری و آقای دکتر روشندل اربطانی استاد تمام گروه مدیریت رسانه دانشگاه تهران به سردبیری فصلنامه مطالعات میان رشته ای ارتباطات و رسانه منصوب شدند.
دکتر علی طهماسبی، دکتر باقر ساروخانی، دکتر سید حسن حسینی سروری، دکتر حسن خجسته باقرزاده، دکتر اردشیر زابلی زاده، دکتر داور نعمتی انارکی، دکتر اصغر فهیمی فر، دکتر مصطفی مختاباد، دکتر اعظم راود راد، دکترمحمد میناوند، دکتراحمدرضا معتمدی و دکترعزیزاله سالاری نیز از دیگران حاضران این جلسه بودند.