تعداد بازدید : 602 - تاریخ خبر : چهارشنبه 19 خرداد 1400 - 14:59
مروری بر تجهیز و نوسازی دانشگاه صدا و سیما

معاونت مالی، پشتیبانی و برنامه ریزی دانشگاه صدا و سیما در یک سال گذشته اقدام به مرمت، نوسازی و تجهیز واحدهای مختلف دانشگاه کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، در سالی که به علت شیوع ویروس کرونا بسیاری از مراکز آموزشی فعالیت های خود را کاهش داده بودند، دانشگاه صدا و سیما در پروژه هایی اقدام به نوسازی دانشگاه  نمود.

در پروژه نوسازی سالن شهید المهندس، ضمن فضاسازی محیطی این سالن، تجهیزات فنی آن نیز نوسازی شد و امکان ضبط تصاویر و تدوین همزمان با فرمتHD فراهم شد.
در پروژه سالن آمفی تئاتر شهید سلیمانی ضمن تعمیر و نوسازی صندلی ها، تعویض کفپوش و فضاسازی این سالن نیز انجام شد و مشکلات تجهیزات فنی سالن برطرف گردید.
در ادامه پروژه های نوسازی، سالن نمایش کتابخانه دانشگاه باز طراحی شد و فضایی با نشاط و آرام برای مطالعه مهیا شد.
از دیگر پروژه های دانشگاه، آماده سازی سالن شهید شاهینی می باشد که این سالن به مجموعه سالن های دانشگاه اضافه گردید.
گفتنی است؛ هزینه های اجرایی این پروژه ها از محل صرفه جویی های انجام شده و با استفاده از توانمندی نیروهای داخلی دانشگاه و با کمترین هزینه تأمین شده است.