تعداد بازدید : 348 - تاریخ خبر : دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 - 15:41
دکتر شهرستانی: برای اولین بار از مقاله‌های برتر دانشجویی درباره شهید مطهری تقدیر می‌شود.

دبیر علمی همایش «حکمت مطهر»گفت: در این دوره از همایش، از 3 دانشجوی برتر با بهترین مقاله درباره شهید مطهری تقدیر می‌شود.

سخنران دوم پانزدهمین همایش حکمت مطهر، دکتر شهرستانی، دبیر علمی این همایش بود. او گفت: امروز از حکیم فرزانه‌ای سخن می‌گوییم که در وسعت کلام بی‌نظیر است. او همانطور که به شیخ طوسی نگاه می‌کند به مولانا، حافظ و عطار هم نگاه می‌کند و همه را دست‌پرورده مکتب خالص اسلام می‌داند.
وی با اشاره به کتاب «خدمات متقابل اسلام و ایران» نوشته شهید مطهری گفت: موضوع تقابل اسلام و ایران همواره یکی از موضوعات پرچالش بوده است. در شرایطی که پهلوی‌ها بر هویت ملی و ایرانی دامن می‌زنند و بسیاری از علما از منظر دین موضوعات را مورد بررسی قرار می‌دهند، استاد مطهری در واکنش به ایدئولوژی سکولار پهلوی، خدمات متقابل ایران و اسلام را مطرح می‌کند. کتابی که مبانی آن تبدیل به مبانی فکری اساسی جمهوری اسلامی ایران می‌شود.
شهرستانی تاکید کرد: قرن جدید، قرن گام دوم انقلاب و طرح تمدن نوین اسلامی است. هنوز هم گوهرهای ناب و صیدنشده‌ای از استاد مطهری وجود دارد که می‌توان آنها را استخراج کرده و بهره برداری نمود.
دبیر علمی همایش «حکمت مطهری» با اشاره به برگزاری پانزدهمین دوره از این همایش گفت: پس از فراخوانی که اعلام شد، دانشجویان و اساتید مقاله‌های خود را ارسال کردند که بنابر نظر هیئت بررسی‌کننده، 21 مقاله برای ارائه در نشست‌ها انتخاب شده است. البته همه مقالات پذیرفته شده در مجموعه‌ای مفصل منتشر خواهد شد. ویژگی این دوره از همایش این است که دانشجویان و پژوهشگران جوان‌تر نیز صاحب مقاله بودند. به همین دلیل، علاوه بر تقدیر از 3 مقاله برتر اساتید، از 3 مقاله برتر دانشجویان نیز تقدیر می‌شود.