تعداد بازدید : 1992 - تاریخ خبر : شنبه 2 اسفند 1399 - 16:56

نحوه ارائه مدارک لازم جهت تشکیل پرونده آموزشی و دریافت کارت دانشجویی

اطلاعیه مهم: قابل توجه تمامی دانشجویان ورودی سال 1399 دانشگاه صداوسیما-تهران
نحوه ارائه مدارک لازم جهت تشکیل پرونده آموزشی و دریافت کارت دانشجویی

پیرو انجام فرآیند پذیرش و ثبت نام مشروط دانشجویان جدید الورود به صورت غیرحضوری (اینترنتی)، بدین وسیله به اطلاع دانشجویان ورودی سال 1399 دانشگاه صداوسیما-تهران در تمامی مقاطع می رساند جهت تکمیل فرآیند پذیرش و قطعی شدن ثبت نام، می بایست برابر مفاد این اطلاعیه، مدارک موردنیاز جهت تشکیل پرونده آموزشی خود را حداکثر تا روز چهارشنبه مورخ 15/2/1400 با مراجعه حضوری به امور آموزش دانشگاه ارائه و یا از طریق پست پیشتاز (دارای کد رهگیری) به آدرس ذیل ارسال نمایند.

آدرس: تهران- خیابان ولی‌عصر(عج) - ابتدای بزرگراه آیت اله هاشمی رفسنجانی (نیایش)- جنب ورزشگاه انقلاب - دانشگاه صداوسیما - امور آموزش دانشگاه - واحد پذیرش و ثبت نام - کدپستی: 1995614317- صندوق پستی: 1746-19395 تلفن: 22658540 و 22168538 و 22168643

نکات مهم:
1) عدم ارائه مدارک لازم به صورت کامل و صحیح در زمان تعیین شده به منزله انصراف از تحصیل در این دانشگاه تلقی شده و دانشگاه راساً نسبت به لغو پذیرش مشروط این دسته از دانشجویان اقدام خواهد نمود.
• کلیه عواقب ناشی از وجود هر گونه نقص در مدارک به عهده دانشجو می باشد و در هر مرحله از تحصیل مشخص گردد که اطاعات و یا مدارک ارائه شده با واقعیت مغایر است، از ادامه تحصیل دانشجو جلوگیری می شود و حق هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت.
2) با توجه به اینکه تمامی مدارک ارائه شده به دانشگاه صداوسیما جهت تشکیل پرونده آموزشی بوده و قابل استرداد نمی باشد، لذا موکداً توصیه می گردد از تمامی مدارک خود (نسخه اصل)، به تعداد لازم کپی و یا کپی برابر اصل تهیه نموده و نزد خود نگه دارید.
3) کارت دانشجویی صرفاً پس تایید مدارک توسط امور آموزش دانشگاه و با مراجعه حضوری دانشجو به مدیریت صیانت و حفاظت دانشگاه صادر و تحویل شخص دانشجو خواهد شد. بدیهی است مدارک ناقص مورد تایید قرار نمی گیرد و کارت دانشجویی نیز صادر نخواهد شد.
• برای دریافت کارت دانشجویی ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی یا رسید درخواست کارت ملی هوشمند دفتر پیشخوان دولت الزامی است.
4) دانشجویان دروه ی روزانه تمامی مقاطع لازم است علاوه برای مدارک ذیل، اصل تعهد محضری را مطابق با اطلاعیه مربوطه در سایت دانشگاه صداوسیما به همراه سایر مدارک موردنیاز ارسال نمایند.
5) در صورت ارسال مدارک از طریق پست پیشتاز، مشخصاتی که حتماً روی پاکت پستی باید قید شود به ترتیب شامل نام و نام خانوادگی دانشجو - شماره دانشجویی - رشته و گرایش تحصیلی - مقطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی،کارشناسی ارشد) و دوره (روزانه یا نوبت دوم) می باشد.

مدارک لازم ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد:
1) عکس 4×3 تمام رخ و جدید و پشت‌نویسی شده (8 قطعه)
2) کپی کارت ملی (پشت و رو) (2 سری)
3) کپی تمام صفحات شناسنامه (2 سری)
4) اصل دانشنامه ﻳﺎ ﮔﻮاﻫﻲ موقت فراغت از ﺗﺤﺼﻴل به همراه ریزنمرات مقطع کارشناسی
• لازم است دانشجویان تا تاریخ 31/07/1399 فارغ التحصیل شده باشند در غیر اینصورت در هر زمان که خلاف این مساله مشخص شود قبولی آنان لغو و برابر مقررات رفتار خواهد شد.
5) کپی مدرک تأیید شده برای استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر
6) کپی کارت پایان خدمت یا معافیت و یا مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید (مخصوص برادران)
• دانشجویان مشمول که باید از معافیت تحصیلی استفاده نمایند، لازم است پرینت تائیدیه ثبت نام در سامانه http://services.epolice.ir را همراه سایر مدارک ارسال نمایند.
مدارک لازم ویژه دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی:
1) عکس 4×3 تمام رخ و جدید و پشت‌نویسی شده (8 قطعه)
2) کپی کارت ملی (پشت و رو) یا رسید درخواست کارت ملی هوشمند دفتر پیشخوان دولت (2 سری)
3) کپی تمام صفحات شناسنامه (عکسدار بودن شناسنامه الزامی است) (2 سری)
4) دیپلمه های نظام آموزشی جدید (3-3-6)
• اصل مدرک یا گواهی موقت دیپلم متوسطه نظام آموزشی جدید (نظام 3-3-6)
• اصل کارنامه تحصیلی (ریزنمرات تائید شده) دیپلم متوسطه نظام آموزشی جدید (نظام 3-3-6)
• اصل فرم 602 (گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه های دهم تا دوازدهم) برای نظام آموزشی جدید (3-3-6)
4) دیپلمه های نظام آموزشی قدیم (متوسطه 4 ساله)
• اصل مدرک یا گواهی موقت دیپلم متوسطه 4 ساله نظام قدیم آموزشی
• اصل کارنامه تحصیلی (ریزنمرات تائید شده) دیپلم متوسطه 4 ساله نظام قدیم آموزشی
4) دیپلمه های نظام آموزشی سالی-واحدی (پیش دانشگاهی)