تعداد بازدید : 3598 - تاریخ خبر : شنبه 2 اسفند 1399 - 16:53
اطلاعیه مهم درخصوص تنظیم و ارائه سند تعهد محضری

(ویژه دانشجویان دوره روزانه تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاه صداوسیما-تهران)

نظر به ابلاغ سند تعهد محضری جدید توسط سازمان صداوسیما، مقتضی است تمامی دانشجویان دوره های روزانه ورودی 1399 و آن دسته از دانشجویان روزانه ورودی 1398 و ماقبل آن که تاکنون سند تعهد محضری را ارائه ننموده اند طبق شرایط مندرج در این اطلاعیه، نسبت به تنظیم سند تعهد مذکور (فایل pdf و word سند تعهد در انتهای همین صفحه قابل دانلود است) در یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور و با حضور ضامن واجد شرایط اقدام نموده و اصل سند تعهد را به همراه سایر مدارک لازم به شرح ذیل، حداکثر تا تاریخ 15 اردیبهشت 1400 با مراجعه حضوری شخص دانشجو به امور آموزش دانشگاه تحویل نمایند و یا از طریق پست (صرفاً پست پیشتاز و دارای کد رهگیری) به آدرس دانشگاه صداوسیما-تهران ارسال نمایند. بدیهی است در صورت عدم ارائه سند تعهد محضری و سایر مدارک لازم در زمان معین شده، شرکت در جلسه امتحانات پایان ترم و ثبت نمرات دروس نیمسال جاری و انتخاب واحد نیمسال آتی مسیر نمی باشد و مسئولیت آن بر عهده دانشجو خواهد بود.

آدرس: تهران- خیابان ولی‌عصر(عج) - ابتدای بزرگراه آیت اله هاشمی رفسنجانی (نیایش)- جنب ورزشگاه انقلاب - دانشگاه صداوسیما - امور آموزش دانشگاه - واحد پذیرش و ثبت نام - کدپستی: 1995614317- صندوق پستی: 1746-19395 تلفن: 22658540 و 22168538 و 22168643
شرایط و مدارک لازم جهت تنظیم سند تعهد محضری در دفاتر اسناد رسمی
الف) شرایط مربوط به ضامن:
ضامن یک نفر کارمند رسمی دولت به غیر از کارکنان نیروهای مسلح و افراد بازنشسته باشد (کارمندان رسمی - آزمایشی، قراردادی، پیمانی، شرکتی و .... قابل قبول نمی باشد).
ب) مدارک موردنیاز برای حضور در دفترخانه اسناد رسمی:
1) اصل و کپی شناسنامه دانشجو و ضامن
2) اصل و کپی کارت ملی دانشجو و ضامن
3) اصل و کپی آخرین حکم کارگزینی (استخدامی) سال جاری ضامن (مهر و امضاءشده توسط مسئول اداره کارگزینی)
4) اصل آخرین فیش حقوقی و یا گواهی اشتغال بکار از آخرین محل خدمت
فهرست مدارک لازم متعهد (دانشجو) و ضامن برای تحویل حضوری یا ارسال پستی به دانشگاه
1) اصل و کپی سند تعهد محضری تنظیم شده (3 سری)
2) سفته به مبلغ ده میلیون تومان که روی آن توسط شخص دانشجو و پشت آن توسط ضامن وی امضاء شده باشد. مشخصات و اطلاعات سفته ها، به دقت و بدون قلم خوردگی و با خودکار آبی تکمیل شود. در صورت بروز هرنوع قلم خوردگی مسئولیت تهیه مجدد سفته به عهده دانشجو می باشد
3) لازم به ذکر است اخذ گواهی امضاء محضری ضامن از دفترخانه اسناد رسمی الزامی می باشد.
3) کپی برابر اصل از تمام صفحات شناسنامه متعهد (دانشجو) و ضامن
4) کپی برابر اصل از کارت ملی دانشجو و ضامن پشت و رو
5) کپی آخرین حکم کارگزینی سال جاری ضامن (ممهور به مهر اداره مربوطه) که در یکی از دفاتر اسناد رسمی برابر اصل شده باشد.
6) کپی برابر اصل آخرین فیش حقوقی و اصل گواهی اشتغال به کار ضامن از محل خدمت فعلی (برای کارکنان رسمی سازمان صداوسیما نیازی نیست)
نکات مهم درخصوص تنظیم سند تعهد محضری:
1) سند تعهد محضری می بایست مطابق با فرمت ابلاغی از سوی سازمان صداوسیما، در سر برگهای رسمی قطع A4 و توسط یکی از دفاتر اسناد رسمی معتبر سراسر کشور تنظیم و به ثبت برسد. حضور متعهد (دانشجو) به همراه ضامن واجد شرایط به همراه مدارک لازم، در دفتر اسناد رسمی جهت تنظیم سند تعهد به صورت محضری الزامی است.
2) اطلاعات درج شده در سند تعهد محضری می بایست دقیقا توسط دانشجو بازبینی و صحت آن تائید شود. مسئولیت عدم تطابق سند تنظیمی با متن ابلاغی بر عهده متعهد (دانشجو) می باشد. بدیهی است عدم مطابقت مندرجات سند تعهد محضری تنظیمی با اطلاعات سند ابلاغی و کوچکترین تغییر (حتی یک واو)، سند تنظیمی از نظر دانشگاه فاقد اعتبار و غیر قابل قبول است و می بایست سند تعهد مجدد تنظیم گردد.
3) سند تعهد محضری و سایر مدارک مربوطه، توسط کارشناسان اداره کل حقوقی سازمان مورد بررسی قرار می گیرد و درصورت هرگونه اشکال در سند تعهد یا نقص مدارک، دانشجو (متعهد) می بایست در اسرع وقت نسبت به رفع نواقص اقدام و مجددا برای دانشگاه ارسال نماید.
4) مجددا تاکید می شود دانشجویان دوره ی روزانه که پیش از این نسبت به ارائه سند تعهد محضری و معرفی ضامن اقدام نموده اند، نیاز به ارائه سند تعهد محضری جدید ندارند.
دانلود فایل PDF و WORD سند تعهد محضری

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه