تعداد بازدید : 695 - تاریخ خبر : چهارشنبه 24 دی 1399 - 09:25
درخشش دو استاد دانشگاه صدا و سیما در کنفرانس های بین المللی

مقالات دکتر محمد بهداد فر و دکتر راهیل مهدیان، دو عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی رسانه در کنفرانس های بین المللی مورد توجه قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما با ارائه دو مقاله در چهارمین کنفرانس بین المللیMedPRAI 2020 با کسب عنوان مقاله برتر خوش درخشید. دو مقاله ی دکتر راهیل مهدیان در کنفرانس بین المللی MedPRAI2020 پذیرش شد . ایشان به عنوان عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی رسانه در چهارمین دوره کنفرانس بین المللی MedPRAI که در دسامبر 2020 به صورت مجازی در تونس برگزار شد مقالات خود را به صورت آنلاین ارائه داد و یکی از مقالات ایشان به عنوان بهترین مقاله این کنفرانس انتخاب و در مجله Neurocomputing-Springer که از معتبرترین ژورنال هایISI است به چاپ خواهد رسید.
دکتر راهیل مهدیان دوران کارشناسی خود را در رشته الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر سپری کرده و کارشناسی ارشد را در رشته الکترونیک دیجیتال از دانشگاه صنعتی شریف گذراند. وی دکترای خود را در مهندسی برق- گرایش مکاترونیک و هوش مصنوعی از دانشگاه زارلند آلمان دریافت نموده است و از سال 1396 به عضویت هیات علمی دانشگاه صداوسیما درآمد و مدیر گروه صدا در دانشکده فنی و مهندسی رسانه¬ی دانشگاه صدا و سیما است.

دکتر محمد بهدادفر، عضو هیات علمی دانشگاه صداوسیما و رئیس دانشکده فنی و مهندسی نیز در کنفرانس بین المللی ICION که به صورت مجازی در کره جنوبی برگزار می شود مقاله خود را به صورت آنلاین ارائه خواهند داد. مقاله ایشان با عنوان Qos Improvement in SDN Using Centralized Routing Based on Feedback در سی و پنجمین دوره کنفرانس بین المللی ICION پذیرش شده است و مقالات پذیرفته شده و ارائه شده در مجموعه مقالات ICOIN 2021 و همچنین نسخه های گسترده مقالات منتخب در مجلات بین المللی در یک بخش ویژه منتشر خواهد شد.
کنفرانس بین المللی شبکه اطلاعات در جزیره ججو در کره و به صورت مجازی برگزار می شود و توسط موسسه دانشمندان و مهندسان اطلاعات کره (KIISE) سازماندهی شده است. 35 سال از آغاز کار ICOIN با نام کارگاه مشترک ارتباطات رایانه ای در سال 1986 می گذرد. ICOIN جامع ترین کنفرانس است که به جنبه های مختلف پیشرفت در فناوری ارتباطات رایانه ای و شبکه متمرکز است. هدف اصلی آن بهبود تحقیقات با دستیابی به بالاترین توانایی و تشویق مباحث آزاد در زمینه ارتباطات رایانه ای و فن آوری های شبکه است.