تعداد بازدید : 603 - تاریخ خبر : سه شنبه 23 دی 1399 - 22:34
گزارش آماری وام های دانشجویی صندوق رفاه نیمسال اول تحصیلی ١٣٩٩-١۴٠٠

با تلاش و پیگیری‌های انجام‌ شده توسط واحد امور دانشجویی دانشگاه و طی جلساتی که با مدیران محترم امور وام و امور تخصیص اعتبار صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم صورت گرفت ، میزان اعتبار وام اختصاص داده شده مربوط به نیمسال اول سال تحصیلی ١٣٩٩-١۴٠٠ دانشگاه به میزان قابل ‌ملاحظه‌ای افزایش یافت.

جمع کل وام های نیم سال اول سال تحصیلی١٣٩٩-١۴٠٠ مبلغ ۶،٧٩٠،٠٠٠،٠٠٠ ریال می باشد که با توجه به شیوع بیماری کوید١٩ و تغییر نحوه آموزش دانشگاهها در نیمسال اول ١٣٩٩-١۴٠٠ تمامی فرایند گرفتن وام از قبیل ثبت نام و اخذ مدارک به صورت اینترنتی و بدون مراجعه دانشجویان انجام گردید.

🔸وام های پرداخت شده در نیمسال اول ١٣٩٩-١۴٠٠ نسبت به نیمسال قبل ۴ برابر شده است و این مبلغ نسبت به کل وام های پرداختی در سال ٩٨، ١.٧ برابر افزایش داشته است.

روابط عمومی دانشگاه صداوسیما

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید