تعداد بازدید : 614 - تاریخ خبر : سه شنبه 23 دی 1399 - 14:20
در پاسداشت ادای دین رسانه ای به سردار سلیمانی

تقدیر رئیس دانشگاه صداوسیما از معاون صدا،رئیس خبرگزاری صداوسیما،مدیران شبکه چهار و خبر و مدیر مسئول روزنامه جام جم به خاطر پوشش رسانه ای شایسنه همایش رسانه و مکتب سلیمانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، دکتر اسفندیاری با ارسال لوح تقدیر از زحمات، همیاری و مساعدت معاون محترم صدا،رئیس خبرگزاری صداوسیما و مدیران محترم شبکه چهار و شبکه خبر و مدیر مسئول روزنامه جام جم تقدیر کرد.

در بخشی از این پیام آمده است :

در نخستین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به توفیق الهی نخستین «همایش علمی رسانه و مکتب سلیمانی» در راستای تحقیق و تبیین ابعاد نظری و کاربردی« مکتب سلیمانی » در ساحت رسانه و ترسیم الگو های بازنمایی جهان بینی، سبک زندگی و چهره ی بین المللی این اسوه‌ی مقاومت در قالب‌های گوناگون رسانه‌ای، با همکاری و مشارکت گسترده اندیشمندان و صاحب نظران حوزوی و دانشگاهی برگزار شد و  بحمدالله دستاوردهای علمی و فرهنگی شایان توجهی به همراه داشت .

قابل ذکر است شبکه چهار و شبکه خبر با اعزام گروههای تولیدی و خبری در روز افتتاحیه، اقدام به پخش زنده سخنرانی های این همایش کردند. همچنین شبکه چهار اقدام به ضبط کامل نشست های تخصصی همایش و مراسم « به شهادت شعر» نمود که در بخش های مختلف، به تدریج پخش خواهد شد.

بخش های مختلف خبری صداوسیما نیز گزارش های خبری تفصیلی از این همایش پخش کردند.

همچنین شبکه های مختلف صدا، علاوه بر پخش گسترده تیزر همایش ، اقدام به پخش زنده مراسم افتتاحیه کردند.