به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.
نشست تخصصی رسانه و بحران با محوریت بررسی عملکرد رسانه در حادثه سیل نوروز ۹۸ در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در آخرین هفته اسفند ماه ۹۷ با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دانشکده‌های ارتباطات و دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما، برنامه کلی
نشریه علمی - ترویجی «مطالعات بینا رشته‌ای ارتباطات و رسانه» وابسته به دانشگاه صدا و سیما که دو شماره نخست آن برای تایید اعتبار به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال
هشتاد درصد دانش آموختگان دانشگاه صداوسیما جذب شده اند
عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ایام ماه مبارک رجب و میلاد موفور السّرور مولای متّقیان و بابِ مدینه علم حضرت علی بن ابیطالب (ع) مقارن و متبرک شده است.
دانشجو مهدی اصغری از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « الگوی تعامل رسانه ای ناجا و رسانه ملی» دفاع می‌کند.
دانشجو اسماعیل رشنویی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه زیبایی شناسی میزانسن در مجله‌های تلویزیونی با مطالعه ی موردی برنامه " وایک" تولید شبکه افلاک
دانشجو سمیه کریمی علویچه از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « نقش مولفه‌های دیالکتیک افلاطونی در تولید نمایش رادیویی با تاکید بر برخی محاورات » دفاع می‌کند.
دانشجو مهدی وحدانی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « به سازی خودکار بر پایه بهینه سازی تکاملی ELPSO» دفاع می‌کند.
دانشجو رامتین سراج پوراز پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه کارکرد عشق در طراحی و پرداخت شخصیت های تراژیک درام تلویزیونی» دفاع می‌کند.
دانشجوعطیه گلی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه قابلیت های توقف زمان دراماتیک برای خلق درام رادیویی» دفاع می‌کند.
کنفرانس ملی و بین المللی تحقیقات بازی های رایانه ای هشتم و نهم آذرماه 1397 در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
آیین جشن ۴۸ سالگی دانشگاه با حضور مقامات ارشد سازمان صدا و سیما، وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، هنرمندان و دانش آموختگان صاحب نام این دانشگاه برگزار می شود.
در ششمین دوره جشنواره بین المللی هنر آسمانی، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه موفقیت های قابل توجهی کسب کردند.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن است.
قابل توجه اساتید، مدیران، همکاران و دانشجویان گرامی؛برگزاری مراسم بزرگداشت هفته پژوهش
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌مقدم، 13 مهر با اعضای هفتمین جشنواره فیلم دانشجویی در دانشگاه صداوسیمادیدار کردند

نگاهی کوتاه به دانشگاه صدا و سیما

• سال ساخت