با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران و رییس دانشگاه صدا و سیما از استادان گروه رادیو دانشگاه صدا و سیما و برگزیدگان بخش رادیو « رویداد هنری رادیو» تجلیل شد.
به همت بسیج دانشجویی و با حضور مسئولان دانشگاه صداوسیما، خانواده معظم شهدا و ایثارگران مراسم تجلیل از مادران شهدا در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما معتقد است در جهان رسانه ای امروز، رادیو از ویژگی‌های خاصی برخوردار است که هیچ رسانه ای از آن بهره مند نیست.
سردبیر سینماگرام « عبور از ایدئولوژی » را آسیب اصلی جشنواره سی و هفتم فیلم فجر دانست و گفت: فیلم های خوب جشنواره فجر امسال بیشتر یک اتفاق بود تا نتیجه سیاست‌گذاری ص
دکتر ایوبی دانشگاه صدا و سیما را پرچم دار اخلاق در رسانه توصیف کرد و گفت: کمیسیون ملی یونسکو آمادگی دارد تا همکاری‌های علمی، فرهنگی و رسانه ای گسترده ای با این دانش
رییس دانشگاه صدا و سیما، رادیو را رسانه ای نوآور توصیف کرد و گفت: صدا در مقابل تصویر و جلوه نمایی‌های آن با نوآوری در تولیدات جدید مانند پادکست ها توانسته است جایگا
دانشجو اسماعیل رشنویی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه زیبایی شناسی میزانسن در مجله‌های تلویزیونی با مطالعه ی موردی برنامه " وایک" تولید شبکه افلاک
دانشجو سمیه کریمی علویچه از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « نقش مولفه‌های دیالکتیک افلاطونی در تولید نمایش رادیویی با تاکید بر برخی محاورات » دفاع می‌کند.
دانشجو مهدی وحدانی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « به سازی خودکار بر پایه بهینه سازی تکاملی ELPSO» دفاع می‌کند.
دانشجو رامتین سراج پوراز پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه کارکرد عشق در طراحی و پرداخت شخصیت های تراژیک درام تلویزیونی» دفاع می‌کند.
دانشجوعطیه گلی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه قابلیت های توقف زمان دراماتیک برای خلق درام رادیویی» دفاع می‌کند.
توحید سلطانی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « راهکارهای انگیزش کارکنان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت در فرآیند تسهیم دانش به کمک تکنیک های ب
کنفرانس ملی و بین المللی تحقیقات بازی های رایانه ای هشتم و نهم آذرماه 1397 در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
آیین جشن ۴۸ سالگی دانشگاه با حضور مقامات ارشد سازمان صدا و سیما، وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، هنرمندان و دانش آموختگان صاحب نام این دانشگاه برگزار می شود.
در ششمین دوره جشنواره بین المللی هنر آسمانی، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه موفقیت های قابل توجهی کسب کردند.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن است.
قابل توجه اساتید، مدیران، همکاران و دانشجویان گرامی؛برگزاری مراسم بزرگداشت هفته پژوهش
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌مقدم، 13 مهر با اعضای هفتمین جشنواره فیلم دانشجویی در دانشگاه صداوسیمادیدار کردند
شبکه 4 سیما

گزارش آیین بزرگداشت هفته پژوهش در دانشگاه صدا و سیما در برنامه فوتون شبکه 4 سیما