تعداد بازدید : 57 - تاریخ خبر : چهارشنبه 21 شهریور 1397 - 04:08
زمان انتخاب واحد نیمسال اول 98-97

برنامه زمانی انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشکده در ترم جدید

قابل توجه دانشجویان محترم دانشکده دین و رسانه

*بدینوسیله به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رساند، براساس تقویم آموزشی مصوب دانشگاه، زمان انتخاب واحد اینترنتی نیمسال اول سال تحصیلی 98-1397، 18 لغایت 21 شهریورماه و شروع کلاس‌ها از 1397/06/24 و زمان حذف و اضافه اول و دوم مهرماه می‌باشد.

1- دانشجویان تمامی مقاطع موظف به ثبت نام در موعد مقرر (براساس تقویم آموزشی مصوب دانشگاه) می‌باشند و عدم ثبت نام به منزله انصراف از تحصیل محسوب می شود.

2-دانشجویان کارشناسی ارشد پس از انتخاب واحد پایان نامه تا زمان دفاع موظفند بر اساس تقویم آموزشی در نیمسال (های) بعد نیز ثبت نام نمایند
3- آن دسته از دانشجویانی که که به هر دلیل در زمان مقرر موفق به انتخاب واحد نشوند و در زمان حذف و اضافه اقدام به ثبت نام با تاخیر نمایند، مشمول اخذ حداقل واحد و پرداخت هزینه تاخیر خواهند بود. براساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه، جریمه انتخاب واحد با تاخیر در زمان حذف و اضافه، مبلغ 200/000 ریال معادل بیست هزارتومان است که از طریق منوی پیشخوان خدمت سیستم آموزشی گلستان بصورت اینترنتی قابل پرداخت می باشد.

4- دانشجویانی که در مهلت مقرر اقدام به انجام ارزشیابی ننموده و یا مراحل ارزشیابی را به طور کامل (تمامی دروس) به اتمام نرسانده‌اند، در آخرین روز انتخاب واحد مجاز به اخذ واحد خواهند بود.

5- با توجه به عدم راه اندازی درگاه جدید پرداخت الکترونیکی، آن دسته از دانشجویانی که مشمول پرداخت شهریه هستند (دانشجویان نوبت دوم، دانشجویان روزانه دارای سنوات بیش از سنوات مجاز و دانشجویان روزانه مشمول اخذ مجدد واحدها) حداکثر تا قبل از امتحانات پایان ترم نسبت به تعیین تکلیف وضعیت شهریه خود اقدام نمایند. در غیر اینصورت صدور کارت ورود به جلسه امتحان میسر نیست.

6- دانشجویان دوره روزانه ورودی 1396 که پیرو چندین نوبت اطلاع رسانی نسبت به تکمیل فرم اطلاعات فردی و ارائه مدارک لازم اقدام ننموده اند، مجاز به انتخاب نمی باشند.

برای دریافت فایل اطلاعیه اینجا کلیک نمایید

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشکده صدا و سیما قم می باشد .