دکتر اسفندیاری،رییس دانشگاه صدا و سیما در حکمی دکتر احمد زرنگار را به سمت « سرپرست گروه معارف و دروس عمومی» دانشگاه صدا و سیما منصوب کرد.

اولین گروه از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، در رشته «علوم شناختی و رسانه» که با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و به صورت مشترک بین دانشگاه صداوسیما و موس

ذکتر صلواتیان عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما مقاله خود را در کنفرانس بین المللی IMMAA ارائه نمود

آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور: ما دانشکده دین و رسانه را جدای از حوزه علمیه نمی دانیم.

دکتر محمد بهداد فررئیس دانشکده فنی مهندسی دانشگاه صدا و سیمابرگزاری بخش ارائه شفاهی مقالات در شانزدهمین اجلاس فناوری رسانه را براساس نیازهای سازمان صدا و سیما دانست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه اعضای هیئت تحریریه نشریات علمی دانشگاه صدا و سیما با حضور معاون آموزشی وزیرعلوم تحقیقات و فناوری دکتر خاکی صدیق و رئیس دانشگاه صد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تور بازدید از خبرگزاری مهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، آقای دکترعلی خاکی صدیق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه بازدید از دانشگاه صدا و سیما گفت: سیاست های کلی در وزارت علوم

انعکاس گسترده ششمین برنامه بین المللی تبادل علم و فناوری در رسانه‌های سراسری

دکتر شهاب اسفندیاری در احکامی مدیران امور دانشجویی، فرهنگی، روابط عمومی و امور پژوهشی دانشگاه را انتصاب کرد.

دانشجو مهدی اصغری از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « الگوی تعامل رسانه ای ناجا و رسانه ملی» دفاع می‌کند.

دانشجو اسماعیل رشنویی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه زیبایی شناسی میزانسن در مجله‌های تلویزیونی با مطالعه ی موردی برنامه " وایک" تولید شبکه افلاک

دانشجو سمیه کریمی علویچه از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « نقش مولفه‌های دیالکتیک افلاطونی در تولید نمایش رادیویی با تاکید بر برخی محاورات » دفاع می‌کند.

دانشجو مهدی وحدانی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « به سازی خودکار بر پایه بهینه سازی تکاملی ELPSO» دفاع می‌کند.

دانشجو رامتین سراج پوراز پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه کارکرد عشق در طراحی و پرداخت شخصیت های تراژیک درام تلویزیونی» دفاع می‌کند.

دانشجوعطیه گلی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه قابلیت های توقف زمان دراماتیک برای خلق درام رادیویی» دفاع می‌کند.

توحید سلطانی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « راهکارهای انگیزش کارکنان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت در فرآیند تسهیم دانش به کمک تکنیک های ب

سیدطاهر کریمی آذر روز چهارشنبه 10 بهمن ساعت 13 در سالن نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما از پایان نامه کارشناسی ارشد خود در رشته مخابرات - سیستم دفاع می‌کند.

حسین احمدوند دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده فنی مهندسی رسانه با گرایش مهندسی صدا از رساله پایان نامه خود دفاع می‌کند.

مهدی اسماعیل زاده دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده فنی مهندسی رسانه با گرایش مهندسی صدا از رساله پایان نامه خود دفاع می‌کند.

سیزدهمین همایش حکمت مطهر با محوریت بررسی ابعاد اندیشه‌های استاد شهید مرتضی مطهری روز سه شنبه 10 اردیبهشت 1398 همزمان با گرامیداشت یکصدمین سال ولادت و چهلمین سال شها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا دوم تا چهارم اردیبهشت ماه برگزار شد و طی آن جمعی از دانشجویان و ف

کنفرانس ملی و بین المللی تحقیقات بازی های رایانه ای هشتم و نهم آذرماه 1397 در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.

نشست علمی سلبریتیسم و فرهنگ شهرت، به همت جامعه رسانه اسلامی دانشگاه صدا و سیما روز دوشنبه 11 آذرماه در سالن ورکشاپ دانشگاه برگزار شد و اعضای نشست در آن به ارائه دید

ستاد اربعین بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما در اطلاعیه ای از داوطلبان سفر زیارتی اربعین دعوت کرد نسبت به پیش ثبت نام، اقدام نمایند.

نکات مهم درخصوص سند تعهد محضری و پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان دوره‌­های روزانه مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد

آدرس و شماره تماس خوابگاه‌ها ی دانشگاه صدا وسیما

نکات مهم درمورد رزرو سرویس