حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی دکتر محمدحسین ساعی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما را به ریاست دانشگاه سوره منصوب نمودند.

محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو دانشگاه صداوسیما است.

آثار دانشجویان خانم محبوبه علی آقایی و محمدحسین آزادی به مرحله نهایی جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافت.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.

آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.

در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند

دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.

قابل توجه معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های شرایط خاص دانشگاه صدا و سیما در آزﻣﻮن تحصیلات تکمیلی سال 1398

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.

دانشجو مهدی اصغری از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « الگوی تعامل رسانه ای ناجا و رسانه ملی» دفاع می‌کند.

دانشجو اسماعیل رشنویی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه زیبایی شناسی میزانسن در مجله‌های تلویزیونی با مطالعه ی موردی برنامه " وایک" تولید شبکه افلاک

دانشجو سمیه کریمی علویچه از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « نقش مولفه‌های دیالکتیک افلاطونی در تولید نمایش رادیویی با تاکید بر برخی محاورات » دفاع می‌کند.

دانشجو مهدی وحدانی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « به سازی خودکار بر پایه بهینه سازی تکاملی ELPSO» دفاع می‌کند.

دانشجو رامتین سراج پوراز پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه کارکرد عشق در طراحی و پرداخت شخصیت های تراژیک درام تلویزیونی» دفاع می‌کند.

دانشجوعطیه گلی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه قابلیت های توقف زمان دراماتیک برای خلق درام رادیویی» دفاع می‌کند.

توحید سلطانی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « راهکارهای انگیزش کارکنان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت در فرآیند تسهیم دانش به کمک تکنیک های ب

سیدطاهر کریمی آذر روز چهارشنبه 10 بهمن ساعت 13 در سالن نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما از پایان نامه کارشناسی ارشد خود در رشته مخابرات - سیستم دفاع می‌کند.

حسین احمدوند دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده فنی مهندسی رسانه با گرایش مهندسی صدا از رساله پایان نامه خود دفاع می‌کند.

مهدی اسماعیل زاده دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده فنی مهندسی رسانه با گرایش مهندسی صدا از رساله پایان نامه خود دفاع می‌کند.

سیزدهمین همایش حکمت مطهر با محوریت بررسی ابعاد اندیشه‌های استاد شهید مرتضی مطهری روز سه شنبه 10 اردیبهشت 1398 همزمان با گرامیداشت یکصدمین سال ولادت و چهلمین سال شها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.

استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا دوم تا چهارم اردیبهشت ماه برگزار شد و طی آن جمعی از دانشجویان و ف

کنفرانس ملی و بین المللی تحقیقات بازی های رایانه ای هشتم و نهم آذرماه 1397 در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.