تعداد بازدید : 174 - تاریخ خبر : یکشنبه 27 آبان 1397 - 11:31
حضور موفق دانشگاه صدا و سیما در اجلاس بین المللی فناوری رسانه

دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.

رییس مرکز فناوری فضای مجازی سازمان صدا و سیما در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما گفت: پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه در حالی کار خود را 28 آبان ماه(فردا) آغاز خواهد کرد که شاهد حضور موفق و پررنگ دانشگاه صدا و سیما اعم از استادان و دانشجویان در این اجلاس هستیم.
دکتر محمد عسکری با اشاره به استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما از ثبت نام برای حضور در این اجلاس بین المللی، افزود: تعداد 116 مقاله به دبیرخانه اجلاس رسیده که از میان آنها 50 مقاله برگزیده شد. از این تعداد نیز 6 مقاله به عنوان مقالات برتر انتخاب شدند که 5 مقاله مربوط به استادان دانشگاه صدا و سیما و یک مقاله به دانشگاه تهران تعلق دارد. تمام مقالات برتر روز سه شنبه 29 آبان توسط صاحبان آثار ارائه خواهد شد.
دبیر کمیته علمی اجلاس فناوری رسانه تصریح کرد: این تعداد مقاله برتر از دانشگاه صدا و سیما نشان از سطح علمی بسیار بالای این دانشگاه در بخش فنی و مهندسی رسانه است.
دکتر عسکری با بیان حضور اندیشمندان و مهندسان خارجی دراین اجلاس گفت: در حاشیه این اجلاس، نمایشگاهی با حضور شرکت های خارجی برپا خواهد شد و توانمندی های سازمان در تولید پروژه های فنی به نمایش گذاشته می شود.
وی ادامه داد: مهمترین شاخصه این محصولات فنی مهندسی، بومی بودن آن است به عبارت دیگر تمام فرآیند تولید آنها توسط مهندسان و متخصصان داخلی سازمان صدا و سیما ساخته شده و برخی از این محصولات حتی در سطح بین المللی نیز از نام و نشان مشابهی برخوردار نیستند و کاملاً خلاقانه، نوآورانه و مبتکرانه ساخته شده اند.
رییس مرکز فناوری فضای مجازی سازمان صدا و سیما در پایان افزود: این محصولات و پروژه های ابتکاری به گونه ای است که امیدواریم آنها را در سال 2019 برای نمایشگاه بین المللی (IBC) هلند ارسال کنیم.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.