تاریخ خبر:‌یکشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - بازدید:‌۴۱۲
حضور موفق دانشگاه صدا و سیما در اجلاس بین المللی فناوری رسانه

دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.

رییس مرکز فناوری فضای مجازی سازمان صدا و سیما در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما گفت: پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه در حالی کار خود را 28 آبان ماه(فردا) آغاز خواهد کرد که شاهد حضور موفق و پررنگ دانشگاه صدا و سیما اعم از استادان و دانشجویان در این اجلاس هستیم.
دکتر محمد عسکری با اشاره به استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما از ثبت نام برای حضور در این اجلاس بین المللی، افزود: تعداد 116 مقاله به دبیرخانه اجلاس رسیده که از میان آنها 50 مقاله برگزیده شد. از این تعداد نیز 6 مقاله به عنوان مقالات برتر انتخاب شدند که 5 مقاله مربوط به استادان دانشگاه صدا و سیما و یک مقاله به دانشگاه تهران تعلق دارد. تمام مقالات برتر روز سه شنبه 29 آبان توسط صاحبان آثار ارائه خواهد شد.
دبیر کمیته علمی اجلاس فناوری رسانه تصریح کرد: این تعداد مقاله برتر از دانشگاه صدا و سیما نشان از سطح علمی بسیار بالای این دانشگاه در بخش فنی و مهندسی رسانه است.
دکتر عسکری با بیان حضور اندیشمندان و مهندسان خارجی دراین اجلاس گفت: در حاشیه این اجلاس، نمایشگاهی با حضور شرکت های خارجی برپا خواهد شد و توانمندی های سازمان در تولید پروژه های فنی به نمایش گذاشته می شود.
وی ادامه داد: مهمترین شاخصه این محصولات فنی مهندسی، بومی بودن آن است به عبارت دیگر تمام فرآیند تولید آنها توسط مهندسان و متخصصان داخلی سازمان صدا و سیما ساخته شده و برخی از این محصولات حتی در سطح بین المللی نیز از نام و نشان مشابهی برخوردار نیستند و کاملاً خلاقانه، نوآورانه و مبتکرانه ساخته شده اند.
رییس مرکز فناوری فضای مجازی سازمان صدا و سیما در پایان افزود: این محصولات و پروژه های ابتکاری به گونه ای است که امیدواریم آنها را در سال 2019 برای نمایشگاه بین المللی (IBC) هلند ارسال کنیم.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.