تعداد بازدید : 290 - تاریخ خبر : سه شنبه 22 آبان 1397 - 12:55
فصلنامه رسانه های دیداری و شنیداری منتشر شد

نخستین فصلنامه علمی – پژوهشی دانشگاه صدا و سیما با عنوان رسانه های دیداری و شنیداری منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، شماره 27 فصلنامه علمی – پژوهشی «رسانه های دیداری و شنیداری» با انتشار مقالات اساتید و پژوهشگران ارتباطات و رسانه در 187 صفحه منتشر شد.
این شماره از فصلنامه علمی – پژوهشی رسانه های دیداری و شنیداری شامل مقالاتی با موضوعات « گونه های زبانی در برنامه های رادیویی»،« آسیب شناسی نگارشی زیرنویس ها»،« مقایسه گفتمان سایت های خبری»،« مدیریت به کارگیری مجریان صدا و سیما»،« بررسی محتوای موسیقیایی رادیو آوا » و « نشانه شناختی آگهی های تلویزیون» است.استادان و پژوهشگران می توانند جهت ارسال مقاله به سامانه ارسال مقالات به آدرس http://javm.iribu.ac.ir مراجعه نمایند.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.