تاریخ خبر:‌سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۹۲
فصلنامه رسانه های دیداری و شنیداری منتشر شد

نخستین فصلنامه علمی – پژوهشی دانشگاه صدا و سیما با عنوان رسانه های دیداری و شنیداری منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، شماره 27 فصلنامه علمی – پژوهشی «رسانه های دیداری و شنیداری» با انتشار مقالات اساتید و پژوهشگران ارتباطات و رسانه در 187 صفحه منتشر شد.
این شماره از فصلنامه علمی – پژوهشی رسانه های دیداری و شنیداری شامل مقالاتی با موضوعات « گونه های زبانی در برنامه های رادیویی»،« آسیب شناسی نگارشی زیرنویس ها»،« مقایسه گفتمان سایت های خبری»،« مدیریت به کارگیری مجریان صدا و سیما»،« بررسی محتوای موسیقیایی رادیو آوا » و « نشانه شناختی آگهی های تلویزیون» است.استادان و پژوهشگران می توانند جهت ارسال مقاله به سامانه ارسال مقالات به آدرس http://javm.iribu.ac.ir مراجعه نمایند.

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.