تعداد بازدید : 286 - تاریخ خبر : شنبه 19 آبان 1397 - 02:24
ستاری مدیر آموزش مجازی دانشگاه:
ورود به حوزه بین الملل، چشم انداز آموزش های مجازی دانشگاه صدا و سیما

ستاری از گسترش آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه صدا و سیما به حوزه بین الملل با اعطای مدرک بین المللی از شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام خبر داد.

علی ستاری در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه صدا و سیما گفت: رشد و توسعه آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه صدا و سیما از سه حوزه مرجع صدور مجوز، پیگیری می شود.
وی افزود: در بخش نخست، برگزاری دوره های مقطعی آکادمیک به صورت مجازی که در دانشگاه دایر هستند از طریق دفتر گسترش وزارت علوم پیگیری می شود. بخش دوم، گسترش دوره های عالی آزاد به صورت تلفیقی( مجازی و حضوری) در حوزه تولید رادیو و تلویزیون، فنی مهندسی و ارتباطات و رسانه از طریق دفتر آموزش های عالی آزاد وزارت علوم است.
مدیر آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه صدا و سیما برنامه ریزی در حوزه بین الملل را مهمترین چشم انداز این بخش دانست و گفت: به منظور عضویت در شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام (CINVU) مقدمات و هماهنگی های لازم از طریق دبیرخانه آن شبکه انجام شده و در آستانه امضای تفاهم نامه با دانشگاه صدا و سیما قرار دارد. این سه چشم انداز می تواند نویدبخش آینده ای موفق و روشن برای فعالیت های آموزش مجازی دانشگاه صدا و سیما باشد.
ستاری در ادامه اخذ مجوز رسمی از وزارت علوم را برای اجرای آموزش های مجازی، فرصت و امتیازی مهم برای دانشگاه صدا و سیما توصیف کرد و گفت: مدیران و اساتید بایستی قدر این فرصت و امتیاز را دانسته و آموزش مجازی دانشگاه را نسبت به گذشته جدی تر دنبال کنند.
وی افزود: متاسفانه در دو سال اخیر وزارت علوم اقدام به تعطیلی برخی از موسسه ها و نهادهای فعال در بخش آموزش های مجازی نموده است. امیدوارم در این خصوص راهکارهای موثری اندیشیده شود.
وی گفت: این امر در مورد دانشگاه صدا و سیما با داشتن مجوز رسمی از وزارت علوم کاملا فرق می کند و آموزش های مجازی این دانشگاه به واسطه اختصاصی بودن عناوین دوره ها که عمدتاً معطوف به رادیو، تلویزیون، ارتباطات و فناوری رسانه می شود، از امتیازی منحصر به فرد در میان موسسات آموزش عالی مجازی برخوردار است.
مدیر آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: اعتبار دانشگاه صدا و سیما حتی بسیار بالاتر از موسسات صاحب نام این حوزه است. اما آنها بواسطه خصوصی بودن، نه تنها فعالیت های خود را گسترش می دهند بلکه با ارتقای مستمر کیفیت آموزش، تبلیغات فراوان، جذب اساتید مطرح، توانسته اند ضمن ارتقای کّم و کیف آموزش مجازی، درآمد بسیاری کسب کنند.
این کارشناس یادگیری الکترونیکی با ابراز ناخرسندی از وضع موجود بخش آموزش های مجازی دانشگاه صدا و سیما گفت: یکی از دلایل ضعف آموزش مجازی دانشگاه را نداشتن نیروی انسانی آشنا به امر آموزش در این بخش عنوان کرد و افزود: تمام فعالیت های این واحد اعم از مدیریت، طراحی دروس، برنامه ریزی آموزشی، اخذ مجوزهای لازم، تبلیغات، انتخاب و ارتباط آموزشی با اساتید مهارتی، پاسخگویی تلفنی و سیستمی به داوطلبان، ثبت نام از متقاضیان، برگزاری کلاس ها و پشتیبانی امور اداری و مالی را شخصاً انجام می دهم. علاوه بر این، تصور غالب این است که آموزش های حضوری بسیار مهم تر، جدی تر و سخت تر از آموزش های مجازی است. لذا مغفول ماندن این بخش را شاهد هستیم.
وی گفت: پرداخت های مالی به استادان در دوره های گذشته با تاخیر انجام می شد که این امر باعث دلخوری برخی استادان می شد چرا که معتقد بودند دیگر موسسات آموزشی همزمان با اتمام دوره، با استاد مربوطه تسویه حساب مالی می کنند. البته برای دور سوم آموزش های مجازی که در مرحله پیش ثبت نام هستیم، از جانب بخش اداری مالی دانشگاه قول هایی مبنی بر پرداخت به موقع حق الزحمه اساتید داده شده است.
مدیر آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: تعداد زیادی از متقاضیان دوره های عالی آزاد دانشگاه و پیرو آن، بهره مندی از مزایای گواهی های پایان دوره، از کارکنان سازمان هستند اما ضروری است در این خصوص اداره کل آموزش سازمان تعامل لازم با بخش آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه را گسترش دهد.
ستاری آغاز به کار دور سوم آموزش های مجازی دانشگاه صدا و سیما را اواخر آذرماه پیش بینی کرد و گفت: فعلاً در مرحله پیش ثبت نام هستیم و هماهنگی هایی با معاونت های سیما، برون مرزی و استانها جهت پخش تیزر، آگهی های تبلیغاتی و زیرنویس آموزش های مجازی دانشگاه صدا و سیما در شبکه های مختلف شده است. امیدواریم شاهد پخش تبلیغات مناسب این دوره های آموزشی از شبکه های رادیویی و تلویزیونی باشیم. در حال حاضر تبلیغ این بخش تنها از طریق شبکه های مجازی و تکثیر پوسترهای کاغذی انجام می شود که بدون شک کافی نیست.
وی افزود: برای دور سوم آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه صدا و سیما داوطلبان می توانند به سایت (http://iribu.ac.ir/portal/viewpage/78) مراجعه کرده و در دوره های 1-  صدابرداری و طراحی صوتی 2- کارگاه برنامه سازی هنر و رسانه 3- کارگاه گرافیک ثابت 4- کارگاه گرافیک متحرک 5- زیبایی شناسی و کارگاه تدوین 6- کارگاه فیلمنامه نویسی 7- گویندگی و فن بیان 8- آکوستیک معماری 9-  اصول و طراحی شبکه های کامپیوتری و دیتاسنتر و 10- کارگاه پایان نامه نویسی ثبت نام می کنند.
ستاری در پایان ابزار امیدواری کرد که با حمایت های جناب آقای دکتر اسفندیاری ریاست محترم دانشگاه صدا و سیما، معاونت آموزش و پژوهش و معاونت اداری مالی این دانشگاه، مرحله ای تازه و رو به رشد را در بخش آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه شاهد باشیم.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.