تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - بازدید:‌۱۱۱۶
افتتاح مجموعه ورزشی دانشگاه

سالن ورزشی چند منظوره شهدای دانشگاه، روز چهارشنبه 5 اسفند ماه 1394 افتتاح شد

پروژه سالن ورزشی چند منظوره شهدای دانشگاه با حضور جمعی از مدیران ارشد رسانه ملی ، ریاست دانشگاه صدا وسیما دکتر علی اصغر غلامرضایی و نیز جمعی از اساتید، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در روز چهارشنبه 5 اسفند ماه 1394 بعداز نماز ظهر وعصر در سالن چند منظوره افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :در این مراسم پس از تلاوت کلام الله مجید ، رئیس دانشگاه ضمن ابراز خرسندی ، از تمامی مدیران وکارکنانی که به نوعی در ساخت وراه اندازی این مجموعه عظیم ورزشی تلاش کردند بسیار تشکر وقدردانی کرد .

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.
استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.