تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - بازدید:‌۱۴۷۶
افتتاح مجموعه ورزشی دانشگاه

سالن ورزشی چند منظوره شهدای دانشگاه، روز چهارشنبه 5 اسفند ماه 1394 افتتاح شد

پروژه سالن ورزشی چند منظوره شهدای دانشگاه با حضور جمعی از مدیران ارشد رسانه ملی ، ریاست دانشگاه صدا وسیما دکتر علی اصغر غلامرضایی و نیز جمعی از اساتید، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در روز چهارشنبه 5 اسفند ماه 1394 بعداز نماز ظهر وعصر در سالن چند منظوره افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :در این مراسم پس از تلاوت کلام الله مجید ، رئیس دانشگاه ضمن ابراز خرسندی ، از تمامی مدیران وکارکنانی که به نوعی در ساخت وراه اندازی این مجموعه عظیم ورزشی تلاش کردند بسیار تشکر وقدردانی کرد .

با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.