تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - بازدید:‌۷۴۰
افتتاح مجموعه ورزشی دانشگاه

سالن ورزشی چند منظوره شهدای دانشگاه، روز چهارشنبه 5 اسفند ماه 1394 افتتاح شد

پروژه سالن ورزشی چند منظوره شهدای دانشگاه با حضور جمعی از مدیران ارشد رسانه ملی ، ریاست دانشگاه صدا وسیما دکتر علی اصغر غلامرضایی و نیز جمعی از اساتید، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در روز چهارشنبه 5 اسفند ماه 1394 بعداز نماز ظهر وعصر در سالن چند منظوره افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :در این مراسم پس از تلاوت کلام الله مجید ، رئیس دانشگاه ضمن ابراز خرسندی ، از تمامی مدیران وکارکنانی که به نوعی در ساخت وراه اندازی این مجموعه عظیم ورزشی تلاش کردند بسیار تشکر وقدردانی کرد .

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.