تعداد بازدید : 475 - تاریخ خبر : شنبه 7 مهر 1397 - 09:29
بازدید معاون سیما از پشت صحنه مجموعه « کافه کارون »

معاون سیما و رییس دانشگاه صدا و سیما از پشت صحنه تولید دانشجویی مجموعه تلویزیونی « کافه کارون » بازدید کردند. این مجموعه با هدف تقریب قومیت ها و حمایت از کالای ایرانی ساخته می شود.

معاون سیما و رییس دانشگاه صدا و سیما از پشت صحنه تولید دانشجویی مجموعه تلویزیونی « کافه کارون » بازدید کردند. این مجموعه که از تولیدات دانشجویی دانشگاه صدا و سیماست، با هدف تقریب قومیت ها و حمایت از کالای ایرانی ساخته می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکترمرتضی میرباقری معاون سیما و دکتر شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه صدا و سیما در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی این دانشگاه از پشت صحنه تولید مجموعه تلویزیونی 26 قسمتی تلویزیونی « کافه کارون » بازدید و در گفتگو با کارگردان این مجموعه بر امیدبخشی و امیدآفرینی پیام و محتوای داستان های « کافه کارون » تاکید کردند.

سعید سراج الدین کارگردان جوان این مجموعه تلویزیونی نیز در این بازدید گفت:« کافه کارون» درمحوطه فضای سبز دانشگاه صدا و سیما ضبط می شود و لوکیشن آن یک پارک عمومی است. نزدیک پارک، یک دادگاه و یک بیمارستان قرار دارد.

وی افزود: افرادی که به کافه می آیند یا مریض هستند و از بیمارستان آمدند و یا دعوا کرده اند و از دادگاه رسیده اند. مراجعه کنندگان کافه مردمانی هستند با گویش ها و قومیت های مختلف که هر کدام قصه و داستانی جالب و شنیدنی برای خود دارند.

سراج الدین ادامه داد: هرقسمت این سریال دارای داستانی مجزا و با موضوعی اجتماعی است که در 26 قسمت بوده و در آینده نزدیک از یکی از شبکه های سیما پخش خواهد شد.

این کارگردان جوان که خود دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی دانشگاه صدا و سیما است در پایان گفت: پیام اصلی و نهایی هریک از قصه های این مجموعه شامل دو هدف تقریب قومیت ها و حمایت از کالای ایرانی است.

جلسه دفاع پروژه کارشناسی محمد معین باب الحوائجی با حضور دکتر شهاب اسفندیاری، رییس دانشگاه صدا و سیما و استقبال پرشور دانشجویان برگزار شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما، سبک زندگی غربی را بارزترین چالش امروزه دین در تمام جهان دانست.
فیلم کوتاه «شکار» ساخته دانشجوی کارشناسی ارشد تهیه کنندگی تلویزیون دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین فیلم کوتاه جشنواره روسیه (Lampa) معرفی شد.
دبیر کمیته علمی پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه از حضور موفق و تاثیرگذار دانشگاه صدا و سیما در این اجلاس خبر داد.
نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.