تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۸۴۸
اطلاعیه ؛
قابل توجه پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات تکمیلی سال 1397 دانشگاه صدا و سیما

جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات تکمیلی سال 1397 دانشگاه صدا و سیما برای تشکیل پرونده و انتخاب واحد اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما پذیرفته شدگان یادشده می توانند برای دریافت فایل جدول زمان بندی به لینک ذیل مراجعه کنند.

فایل PDF جدول زمان بندی... اینجا...

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.