تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - بازدید:‌۴۵۱
برپایی نمایشگاه کتاب در دانشگاه صداوسیما

کتب خریداری شده از بیست ونهمین نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران

کتب خریداری شده از بیست ونهمین نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران از روزسه شنبه 11خردادماه لغایت تا روز چهار شنبه 12خردادماه در سالن نشریات کتابخانه دانشگاه جهت بازدید در اختیار علاقمندان قرار می گیرد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما :دوستداران کتاب در زمینه های ارتباطات ،تولید ، فنی و...جهت رزرودر تاریخ فوق می توانند از ساعت 9صبح الی 15:30به سالن نشریات کتابخانه دانشگاه صداوسیما مراجعه نمایند .

نشست تخصصی «سینما در گام دوم انقلاب»  با حضور بهروز افخمی در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
نشست «رسانه ملّی در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر جلال غفاری مدیر شبکه افق سیما در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
نشست «مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گام دوم انقلاب اسلامی» یکشنبه 22 اردیبهشت ماه با حضور سه تن از مدیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها در دانشگاه صداوسیما برگزار شد.
دکتر اسفندیاری ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: در تعامل با سازمان به نقاط مطلوبی رسیده ایم که حوزه پژوهش یکی آنهاست.با افزایش بودجه پژوهش، مسیر هموارتر شد...
روسای دانشگاه صدا و سیما و سازمان هنری اوج تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.