تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - بازدید:‌۸۱۵
برپایی نمایشگاه کتاب در دانشگاه صداوسیما

کتب خریداری شده از بیست ونهمین نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران

کتب خریداری شده از بیست ونهمین نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران از روزسه شنبه 11خردادماه لغایت تا روز چهار شنبه 12خردادماه در سالن نشریات کتابخانه دانشگاه جهت بازدید در اختیار علاقمندان قرار می گیرد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما :دوستداران کتاب در زمینه های ارتباطات ،تولید ، فنی و...جهت رزرودر تاریخ فوق می توانند از ساعت 9صبح الی 15:30به سالن نشریات کتابخانه دانشگاه صداوسیما مراجعه نمایند .

همزمان با صدور حکم جناب آقای عرفاتی مدیر مسئول جدید روزنامه جام جم بر شیوه‌های نوین تعامل با دانشگاه صدا و سیما تاکید شد.
استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.