تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - بازدید:‌۱۱۵۸
برپایی نمایشگاه کتاب در دانشگاه صداوسیما

کتب خریداری شده از بیست ونهمین نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران

کتب خریداری شده از بیست ونهمین نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران از روزسه شنبه 11خردادماه لغایت تا روز چهار شنبه 12خردادماه در سالن نشریات کتابخانه دانشگاه جهت بازدید در اختیار علاقمندان قرار می گیرد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا وسیما :دوستداران کتاب در زمینه های ارتباطات ،تولید ، فنی و...جهت رزرودر تاریخ فوق می توانند از ساعت 9صبح الی 15:30به سالن نشریات کتابخانه دانشگاه صداوسیما مراجعه نمایند .

با هدف همکاری در ششمین برنامه تبادل علم و فناوری STEP
قابل‌توجه پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1398 دانشگاه صدا و سیما
 در ششمین نشست تبادل تجربیات علم جایزه بین المللی مصطفی، اندیشمندان جهان اسلام دانشگاه صدا و سیما میزبان فعالان ارتباطات علم خواهد بود.
جدول زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی آزمون تحصیلات‌ تکمیلی سال 1398 دانشگاه اعلام شد.
دومین جلسه کمیته ارتباطات علم «جایزه بین المللی مصطفی» با حضور دکتر اسفندیاری، مدیران دانشگاه و نمایندگان سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی برگزار شد.