تاریخ خبر:‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - بازدید:‌۴۲۳
برای اولین بار ؛
جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می شود

سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نخستین دوره جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می کند.

سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نخستین دوره جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دفتر موسیقی و سرود صدا و سیمای جمهوری اسلامی در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با هدف:

♫ ترویج فرهنگ دینی و گسترش سبک زندگی ایرانی با استفاده از قالب پرطرفدار نماهنگ

♫ گسترش و توسعه­ آموزه های معنایی و آرمان های والای انقلاب اسلامی در گستره­ جهان

♫ شناخت هنرمندان متعهد با هدف دستیابی به وحدت فرهنگی در مقابله با آموزه­ های زندگی مادی

♫ ترویج فرهنگ مقاومت و شناخت مفهوم استعمار مدرن در جهان

♫ شناخت استعدادهای جوان و طبایع خلاق در عرصه­ هنر در کشور

♫ ارتقا کیفی سطح تولیدات در قالب جذاب و پرطرفدار نماهنگ

اولین دوره­ جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ را برگزار می کند.

علاقمندان می توانند آثار خود را در هر یک از بخش ها و فصول موضوعی ذیل تا پایان آبان ماه سال جاری به دبیرخانه جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ ارسال کنند.

♪ بخش رقابت داخلی شامل:

1- وحدت ملی

2- تصویر حضور مردم در تاریخ چهل ساله­ی انقلاب اسلامی

3- دستاوردهای انقلاب اسلامی

4- استعمار نوین، تهاجم و نفوذ

5- مقاومت

6- فردای انقلاب (آینده پژوهی)

بخش رقابت بین المللی شامل :

1- عرصه ی آثار با تفکر انقلابی(ضد استعماری و سرمایه داری)

2- تأثیر فرهنگی انقلاب اسلامی در جهان

3- استعمار نوین، تهاجم و نفوذ

4- مقاومت

بخش آزاد:

شامل : تجربه های نو و فرم­ های تازه

♪ بخش جنبی:

1- تولید ملی

2- شعار سال 97

3- امید بخشی

هر داوطلب می تواند درکلیه بخش ها شرکت نماید.

داوطلبین برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی اینترنتیmusic.irib.ir دفتر موسیقی و سرود صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مراجعه نمایند.

نشانی دبیرخانه : خیابان شهید استاد نجات اللهی خ شهید صارمی غربی پلاک 42 مرکز حفظ و اشاعه موسیقی طبقه چهارم.

دفتر موسیقی و سرود سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.