تعداد بازدید : 231 - تاریخ خبر : شنبه 20 مرداد 1397 - 11:12
برای اولین بار ؛
جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می شود

سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نخستین دوره جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می کند.

سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نخستین دوره جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دفتر موسیقی و سرود صدا و سیمای جمهوری اسلامی در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با هدف:

♫ ترویج فرهنگ دینی و گسترش سبک زندگی ایرانی با استفاده از قالب پرطرفدار نماهنگ

♫ گسترش و توسعه­ آموزه های معنایی و آرمان های والای انقلاب اسلامی در گستره­ جهان

♫ شناخت هنرمندان متعهد با هدف دستیابی به وحدت فرهنگی در مقابله با آموزه­ های زندگی مادی

♫ ترویج فرهنگ مقاومت و شناخت مفهوم استعمار مدرن در جهان

♫ شناخت استعدادهای جوان و طبایع خلاق در عرصه­ هنر در کشور

♫ ارتقا کیفی سطح تولیدات در قالب جذاب و پرطرفدار نماهنگ

اولین دوره­ جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ را برگزار می کند.

علاقمندان می توانند آثار خود را در هر یک از بخش ها و فصول موضوعی ذیل تا پایان آبان ماه سال جاری به دبیرخانه جشنواره ملی و بین المللی نماهنگ ارسال کنند.

♪ بخش رقابت داخلی شامل:

1- وحدت ملی

2- تصویر حضور مردم در تاریخ چهل ساله­ی انقلاب اسلامی

3- دستاوردهای انقلاب اسلامی

4- استعمار نوین، تهاجم و نفوذ

5- مقاومت

6- فردای انقلاب (آینده پژوهی)

بخش رقابت بین المللی شامل :

1- عرصه ی آثار با تفکر انقلابی(ضد استعماری و سرمایه داری)

2- تأثیر فرهنگی انقلاب اسلامی در جهان

3- استعمار نوین، تهاجم و نفوذ

4- مقاومت

بخش آزاد:

شامل : تجربه های نو و فرم­ های تازه

♪ بخش جنبی:

1- تولید ملی

2- شعار سال 97

3- امید بخشی

هر داوطلب می تواند درکلیه بخش ها شرکت نماید.

داوطلبین برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی اینترنتیmusic.irib.ir دفتر موسیقی و سرود صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مراجعه نمایند.

نشانی دبیرخانه : خیابان شهید استاد نجات اللهی خ شهید صارمی غربی پلاک 42 مرکز حفظ و اشاعه موسیقی طبقه چهارم.

دفتر موسیقی و سرود سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.
در نشستی با حضور نمایندگانی از نهاد ریاست جمهوری و دانشگاه خواجه نصیرطوسی به میزبانی دانشگاه صدا و سیما، راهکارهای تاسیس رشته تحصیلی فناوری فرهنگی در دانشگاه صد...
جدول زمان بندی مراجعه پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1397 دانشگاه صدا و سیما اعلام شد.
اسامی پذیرفته شدگان نهایی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما - قم اعلام شد.