تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - بازدید:‌۸۱۲
تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان شبانه دانشگاه صدا و سیما

تسهیلات رفاهی- دانشجویی دانشجویان شبانه دانشگاه صدا و سیما به شرح ذیل است.

خوابگاه های دانشگاه
دانشجویان دوره های شبانه واجد شرایط، در صورت وجود ظرفیت خالی، با توجه به امکانات و مقررات جاری دانشگاه و نیز تعداد متقاضیان می توانند از تاریخ شروع به تحصیل به شرح زیر از خوابگاه های دانشجویی استفاده نمایند:
- هزینه خوابگاه: ماهیانه 3 میلیون ریال
- دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی ارشد ناپیوسته: حداکثر 4 نیمسال
- دانشجویان دوره های کارشناسی پیوسته: حداکثر 8 نیمسال
امور تغذیه دانشجویان
• دانشجویان شبانه می توانند با نرخ 35 هزار ریال (به ازای هر وعده) از غذای دانشگاه استفاده کنند.
• امکان رزرو و حذف غذا در اتوماسیون تغذیه در تمام ایام هفته (حتی روزهای تعطیل) برای دانشجویان شبانه خوابگاهی وجود دارد.
تسهیلات مربوط به ایثارگران
ایثارگران (شامل دانشجوی جانبازِ 25% و بالاتر، فرزند جانباز 25% و بالاتر و نیز خانواده معظم شهدا) با ارائه «مدارک ایثارگری» و نیز «تاییدیه بنیاد شهید» می توانند از تسهیلات بنیاد شهید و امور ایثارگران بهره مند شوند. جزییات این تسهیلات در ابتدای هر ترم اعلام می شود.
تسهیلات مالی دانشجویی
دانشجویان شبانه می توانند - در صورت تامین اعتبار لازم از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزرات علوم، تحقیقات و فناوری و دارا بودن سایر شرایط- در هر ترم از وام شهریه استفاده نمایند:
• برخی از شرایط بهره مندی از تسهیلات
- میزان وام در هر ترم، با نظر مدیریت دانشجویی و با توجه به بودجه تخصیصی صندوق رفاه دانشجویی و بر اساس شرایط ذیل بوده و ثبت نام در سامانه و ارائه مدارک، تعهدی جهت پرداخت وام ایجاد نمی کند.
- عدم اشتغال به کار در زمان دریافت وام (به استثنای کار دانشجویی)
- عدم مشروطی تحصیلی
- متقاضیان وام نباید در مرخصی تحصیلی باشند.
استخدام
سازمان صدا و سیما هیچ گونه تعهدی نسبت به استخدام و یا هرگونه بکارگیری دانشجویان شبانه در مشاغل سازمانی صدا و سیما ندارد.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.