تعداد بازدید : 439 - تاریخ خبر : سه شنبه 19 تیر 1397 - 02:30
دکتر ساعی:
استراتژی دانشگاه، پذیرش نکردن داوطلبان غیرکیفی است

رییس دانشکده ارتباطات و رسانه گفت: هدف دانشگاه پرکردن ظرفیت کمّی دانشکده ها به هرشکل ممکن نیست بلکه استراتژی ما جلوگیری از پذیرش داوطلبان غیرکیفی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر محمدحسین ساعی افزود: چهارسال است که حضوری جدی در کمیته مصاحبه های دانشکده ارتباطات دارم و آنچه برایم خیلی جالب بود اینکه داوطلبان امسال خیلی بیشتر از سالهای گذشته بودند. این در حالی است که بسیاری از دانشگاه ها با کاهش تعداد داوطلبان مواجه شدند.
وی تصریح کرد: کار کمیته های مصاحبه حضوری امسال خیلی سخت تر از سالهای گذشته شده چرا که شاهد حضور داوطلبان باسواد، قابل و باانگیزه هستیم بنابراین کمیته ها بایستی از میان داوطلبان باکیفیت حاضر، افراد باکیفیت تر در بخش های علمی، عمومی و مهارتی را انتخاب کنند که این امر برای استادان دانشگاه بسیار خشنود کننده است.
ساعی با اشاره به شناخته تر شدن دانشگاه صدا و سیما بواسطه رفتار وزارت علوم در حذف و سپس بازگشت رشته های تحصیلی این دانشگاه، گفت: فعالیت منطقی و آزاد تشکل های دانشجویی این دانشگاه، وجود گروه های دانشجویی فعال در شبکه های اجتماعی، شناخت خانواده ها از محیط سالم و امن دانشگاه در کنار رفتار چالش برانگیز وزارت علوم باعث شناخته تر شدن دانشگاه صدا و سیما و بالطبع رجوع بیشتر داوطلبان کارشناسی ارشد شد.

نخستین روز ثبت نام و اخذ کارت حضور در پانزدهمین اجلاس بین المللی فناوری رسانه با استقبال دانشجویان دانشگاه صدا و سیما روبرو شد.
نشست علمی « چالش های تبلیغ دین » در سالن ورکشاپ دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
رییس دانشکده دین و رسانه قم، رعایت اخلاق حرفه ای را برای دست اندرکاران تولید و مجریان برنامه های زنده رادیو و تلویزیونی ضروری دانست.
به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی، دبیرخانه دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی برای دانشجویان شرایط ویژه ای به منظور حضور آزاد (بدون مقاله) در کنفرانس در...
مرکز همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما در روزهای 28 تا 30 آبان میزبان پانزدهمین اجلاس فناوری رسانه با شعار توانمندی ایرانی، رسانه جهانی خواهد بود.