تعداد بازدید : 350 - تاریخ خبر : سه شنبه 19 تیر 1397 - 12:55
دکتر نظری:
اعتماد خانواده ها به دانشگاه صداوسیما بیشتر شده است

رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون گفت: نگرانی بسیاری از خانواده ها و تماس های مکرر آنها با دانشگاه درپی حذف و بازگشت رشته های تحصیلی، نشان از میزان اعتماد ایشان به دانشگاه صدا و سیما دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر کاظم نظری افزود: حذف و بازگشت دوباره رشته های تحصیلی این دانشگاه توسط وزارت علوم باعث نگرانی بسیاری از خانواده های دارای فرزند داوطلب کارشناسی ارشد شد. این خانواده های به طور مستمر با دانشگاه صدا و سیما تماس می گرفتند و اخبار و اطلاعیه های این دانشگاه را پیگیری می کردند چرا که مایل بودند فرزندانشان در این دانشگاه ادامه تحصیل بدهند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: نگرانی خانواده ها برای مسئولان دانشگاه بسیار مبارک و دلگرم کننده بود چرا که نشان دهنده حس اعتماد بالای خانواده ها به دانشگاه صدا و سیما است.
نظری گفت: امسال و با وجود چالش ایجاد شده از سوی وزارت علوم، نه تنها تعداد داوطلبان ادامه تحصیل در این دانشگاه کم نشد بلکه با افزایش قابل توجهی نسبت به سالهای گذشته روبرو شدیم.
وی با اشاره به جذابیت ذاتی رادیو و تلویزیون برای جوانان افزود: امسال داوطلبان قابل توجهی از شهرهای مرزی و مناطق کم برخوردار برای مصاحبه حضوری به دانشگاه آمدند. این امر نویدبخش خوبی برای مراکز صدا و سیمای استان ها برای پرورش نیروهای متخصص بومی می تواند باشد.
رییس دانشکده تولید رادیو و تلویزیون گفت: اعضای کمیته های مصاحبه حضوری از انگیزه خوب و سطح علمی بالا داوطلبان امسال خبر می دهند که این امر نشانه امیدبخشی برای ارتقای سطح کمی و کیفی تولیدات رسانه ای در سالهای پیش رو خواهد بود.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.