تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۴۰۶
در دانشگاه صدا و سیما صورت گرفت؛
رونمایی از پوستر کنفرانس بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتالی

پوستر دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتالی در دانشگاه صدا و سیما رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما پس از انعقاد تفاهم نامه همکاری این دانشگاه با بنیاد ملی بازی های رایانه ای، پوستر کنفرانس بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتالی با حضور دکتر شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه، مهندس حسن کریمی قدوسی مدیرعامل بنیاد و دکتر داوود نعمتی انارکی دبیر علمی ویژه این کنفرانس رونمایی شد.

عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ایام ماه مبارک رجب و میلاد موفور السّرور مولای متّقیان و بابِ مدینه علم حضرت علی بن ابیطالب (ع) مقارن و متبرک شده است.
انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.