تعداد بازدید : 170 - تاریخ خبر : یکشنبه 17 تیر 1397 - 03:39
در دانشگاه صدا و سیما صورت گرفت؛
رونمایی از پوستر کنفرانس بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتالی

پوستر دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتالی در دانشگاه صدا و سیما رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما پس از انعقاد تفاهم نامه همکاری این دانشگاه با بنیاد ملی بازی های رایانه ای، پوستر کنفرانس بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتالی با حضور دکتر شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه، مهندس حسن کریمی قدوسی مدیرعامل بنیاد و دکتر داوود نعمتی انارکی دبیر علمی ویژه این کنفرانس رونمایی شد.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.