تعداد بازدید : 277 - تاریخ خبر : یکشنبه 17 تیر 1397 - 03:39
در دانشگاه صدا و سیما صورت گرفت؛
رونمایی از پوستر کنفرانس بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتالی

پوستر دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتالی در دانشگاه صدا و سیما رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما پس از انعقاد تفاهم نامه همکاری این دانشگاه با بنیاد ملی بازی های رایانه ای، پوستر کنفرانس بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتالی با حضور دکتر شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه، مهندس حسن کریمی قدوسی مدیرعامل بنیاد و دکتر داوود نعمتی انارکی دبیر علمی ویژه این کنفرانس رونمایی شد.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.