تعداد بازدید : 179 - تاریخ خبر : یکشنبه 17 تیر 1397 - 02:25
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما؛
کنفرانس بین المللی بازی های دیجیتال هشتم آذر برگزار می شود

دبیرعلمی ویژه « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های دیجیتالی» از میزبانی دانشگاه صدا و سیما در هشتم و نهم آذر ماه امسال در برگزاری این کنفرانس خبر داد.

دکتر داوود نعمتی انارکی در حاشیه امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه صدا و سیما و بنیاد ملی بازی های رایانه ای به خبرنگار روابط عمومی این دانشگاه گفت: دانشگاه صدا و سیما به دلیل برخورداری از دانشکده های تولید، فنی و ارتباطات، ظرفیت های ویژه ای در حوزه های فنی، هنری و علوم انسانی برای ورود به موضوع بازی های دیجیتالی دارد. بنابراین میزبان خوبی برای برگزاری این کنفرانس بین المللی می تواند باشد.

معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما افزود: اعضای کمیته علمی و داوری این کنفرانس را استادان برتر حوزه های بازی های دیجیتالی از دانشگاه های داخلی و خارجی تشکیل می دهند. همچنین با مشارکت دانشگاه صدا و سیما و بیناد ملی بازی های رایانه ای، کارگروه ویژه ای برای نظارت، هدایت، مدیریت و حسن اجرای روند برگزاری کنفرانس تشکیل و فعال شده است.

دبیرعلمی ویژه دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های دیجیتالی ادامه داد: مهلت نهایی ارسال مقالات تا تاریخ 20 مهرماه است و علاقه مندان، استادان و پژوهشگران این عرصه می توانند برای کسب اطلاعات دقیق تر به سایت کنفرانس به آدرس www.dgrconf.com مراجعه کنند.

رییس دانشگاه صدا و سیما از احمدرضا درویش به پاس 4 دهه تلاش هنری در تلویزیون و سینمای ایران تجلیل و قدردانی کرد و نشان استاد افتخاری این دانشگاه را به او اعطاء ک...
دکتر میرباقری تلویزیون ایران را تأثیرگذارترین رسانه میان مردم دانست و گفت: بیش از هشتاد درصد مردم کشور مخاطب تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستند.
آیین نکوداشت و آغاز سال تحصیلی 98 - 1397 دانشگاه صدا و سیما روز اول مهر، ساعت 10 صبح در آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.
نخستین نشست کارگروه اجرایی « دومین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی بازی های رایانه ای » در دانشگاه صدا و سیما برگزار گردید.
رییس دانشگاه صدا و سیما تنوّع و تکثّر تولیدات در رادیو و تلویزیون را منوط به احیاء و تقویت بخش فیلمنامه نویسی دانست.